RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

У Путіна скандальній Поклонській віддячили за некомпетентність в Криму

Прокурор Криму Наталія Поклонська переїде до Москви, ставши депутатом Держдуми РФ від провладної партії Єдина Росія в зв'язку з недостатньою компетентністю на посаді так званого прокурора окупованого Криму.

Про це повідомляє Газета.Ru з посиланням на джерела в регіоні і в самій партії.

Згідно з цією інформацією, Поклонській не вдалося успішно перебудується на російське законодавство після українського.

"Якихось особливих претензій до Поклонської не було, хоча зараз вона справді не найкраща фігура на цю посаду. У ситуації переходу Криму в правове поле Росії обійтися зовсім без шорсткостей було складно. Будь в кого без помилок не обійшлося б. Спочатку її призначення було правильним, але з часом з'явилося розуміння, що надалі потрібна інша фігура", — сказало джерело в прокуратурі.

Сама Поклонська заявила, що в 2015 році до неї звернулися 75 тис. кримчан, у 2016 році 400 осіб були на особистому прийомі.

"Вислуховуючи їхні проблеми, я зрозуміла, що не можу вирішити ці питання, займаючи посаду прокурора республіки", — заявила вона.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Росії Дмитро Медведєв закликав включити в список кандидатів у депутати Держдуми від Єдиної Росії прокурора Криму Наталія Поклонскую.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі висміяли нових кандидатів до Держдуми від партії Путіна.