RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

Всіх знищимо: одіозний російський політик влаштував "феєрверк" через "Наших котиків" у прямому ефірі, відео

Лідер ЛДПР Володимир Жириновский в ефірі телеканалу Россия -1 влаштував істерику через українську патріотичну комедію "Наші котики".

Відео виклали у Facebook.

Жириновський прийшов на ефір програми "60 хвилин", яку веде пропагандистка Ольга Скабєєва. Під час ефіру російські політики розглядали "українське питання".

"Що нам робити з Україною, якщо вона зараз така?" - патетично запитала Скабєєва і вказала на екран. Там одразу почалася трансляцію трейлеру комедії "Наші котики". У короткому ролику головні герої - професійні військові, парамедики, журналісти та добровольці - розповідали, чому пішли захищати Україну від російської агресії.

Коли трейлер закінчився, Володимир Жириновський скочив зі свого місця, почав бігати студією, розмахувати руками та емоційно вигукувати: "Усіх знищемо! Напалмом, б*ять, до чортової матері! Щоб ні Києва, ні Львова - нічого не залишилося!".

Відео із російським політиком-пропагандистом уже набрало переглядів в української аудиторії. Користувачів потішила неадекватна реакція Жириновського на українське кіно.

Патріотична військова комедія "Наші котики" вийшла на великий екран 30 січня. Фільм створили кінокомпаніяї “Бедлам Продакшн” (США), “Директорія Кіно” (Україна), “Банесто Продакшн” (Канада) за підтримки Українського культурного фонду та Державного агентства України з питань кіно. Фільм розповідає про 2014 рік, розпал гібридної війни Росії проти України. Інженер, актор, футбольний тренер і продавець квітів їдуть добровольцями на Схід. На позиціях до четвірки приєднується амбітна журналістка для виконання секретного завдання.

Як писав "Апостроф" раніше, рік тому Жириновський вже ставав об'єктом глузувань. У мережі сміялися над черговою заявою скандального російського депутата Володимира Жириновського щодо окупації всієї України.