Лайм

Де зараз співак Олександр Павлік: старший син Віктора Павліка виїхав з України

На початку повномасштабної війни чоловік був ТРО

Олександр Павлік - старший син Віктора Павліка, який народився у першому шлюбі відомого співака. Чим сьогодні займається 39-річний чоловік та де мешкає разом з родиною - читайте далі в матеріалі theLime.

Читайте також: Як зараз виглядає і чим займається Ігор Воєвуцький - колишній соліст гурту "Авіатор".

Олександру Павліку 39 роківФото: instagram.com/alex_pavlik15

На початку повномасштабної російсько-української війни син Віктора Павліка знаходився у рідній країні. Тут він певний час проводив благодійні заходи та навіть публікував фото у військовій формі, підтвердивши тим самим свій вступ у ТРО. "З Днем ТРО усіх причетних. Слава Україні! Слава ЗСУ! Героям Слава", - зазначалося в публікації Олександра, датованій жовтнем 2022 року.

"Що стосується тероборони, я приїхав у своє рідне місто Горішні Плавні Полтавської області й мої друзі вже чекали мене зі спецзагонів, де відразу, не думаючи, підписав контракт на три роки, - коментував він свою службу. - Після цього ми вже поїхали в Одесу, побували в хлопців на Миколаївщині, на Чернігівщині, в Одесі. Ми стали першими з артистів, які зробили концерти в місті-Герої Бучі, Ірпені".

на початку повномасштабної війни музикант вступав до ТРОФото: instagram.com/alex_pavlik15

Пізніше з'ясувалося, що чоловік разом із сином Давидом перебрався до Америки. Він мешкає у місті Остін, штат Техас. В іншій країні чоловік не покинув улюблену справу та продовжив займатися музикою. Як відомо, він грає у гурті Austin Ukrainian Band.

Згідно з інформацією на сайті благодійної організації Liberty Ukraine, колектив працює "під керівництвом Олександра Павліка, заслуженого артиста України та ідеолога музичної школи "Pavlik Kids Production" та дитячої рок-школи "Rock Garage". Разом з ним на сцені виступають талановиті виконавці українського походження, які теж проживають в Остіні: Алекс Сейдін (клавішні), Володимир Плагов (бас), Каміла Базадзе (віолончель).

гурт Austin Ukrainian BandФото: скриншот

Павлік-молодший очолює музичну школу Rock Garage, про що вже згадувалося вище. Він виконує кавери на пісні свого батька та називає свою музичну діяльність разом із іншими членами команди "сучасним українським рок-гуртом з Остіна".

артист очолює музичну школу Rock GarageФото: скриншот

Читайте на тему: Де зараз співак-ветеран Михайло Панчишин, який виграв "Голос країни-2023".

Місцезнаходження музиканта підтверджують і дані його облікового запису в Instagram. Зокрема, можна побачити, що сторінка значиться з розташуванням в США.

Павлік-молодший перебрався до СШАФото: instagram.com/alex_pavlik15

Нагадаємо, кар’єра Олександра як співака почалася з участі у численних міжнародних фестивалях, що проходили в Туреччині, Естонії, Ризі та інших містах. З 2002 по 2007 він здобув вищу освіту в Київському національному університеті культури і мистецтв на факультеті музичного мистецтва за спеціальністю "естрадний вокал".

Після участі у талант-шоу "Х-фактор артист" оголосив про початок свого творчого шляху як самостійного виконавця.

"Довести собі і батькові, що у мене є талант, що я можу співати на сцені", - саме з такими думками артист йшов на свій перший кастинг. Серед особистих своїх якостей Павлік виділяє такі: працьовитість, щирість і відкритість.

Кар’єру музиканта, чоловік, як відомо, поєднує з кількома видами спорту, у числі яких футбол та бокс. Також Олександр - кандидат в майстри спорту.

Павлік із сином ДавидомФото: instagram.com/alex_pavlik15

Читайте на нашому сайті: Думала стати монахинею: колишня дружина Віктора Павліка розповіла про зміни в особистому житті.

Олександр Павлік вже більше 15 років у шлюбі з жінкою на ім’я Олеся. З майбутньою обраницею він познайомився у 19 років - на той момент дівчині було 29, тобто, між ними була значна різниця у віці. Через якийсь час спілкування обоє зрозуміли, що хочуть бути разом. "Мене щось уже місяць турбує, і я зрозуміла, що мені тебе не вистачає. Через 4 години я вже був у неї", - пригадував Павлік-молодший початок їхніх відносин.

"Я, напевно, єдиний Павлик, який найбільше прожив зі своєю дружиною. Вже 15 років", - говорив також музикант.

У минулому ЗМІ писали про те, що в зірковій родині були негаразди через зраду Олександра. У період участі в одному талант-шоу він закрутив роман із танцівницею Ганною Олефіренко, і про це згодом дізналася його законна дружина. Однак парі вдалося вирішити цю ситуацію та зберегти шлюб. Артист не приховував, що йому довелося докласти неабияких зусиль, аби вимолити прощення у коханої.

У той же час залишається невідомим, чи виїхала разом з Олександром до Америки його обраниця. Оскільки у блозі чоловіка не знайти спільних фото із жінкою, як і будь-яких згадок про неї.

Олександр зі своїм зірковим батькомФото: instagram.com/viktorpavlik

  • Знають, як зберегти родину: також ми розповідали, хто з українських зірок найдовше у шлюбі.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації