Лайм

Шарлотка з білого хліба для суперлінивих - так просто ще не було

Це дуже смачно!

Шарлотка - це вид випічки, який не вимагає особливих зусиль. Однак є ще простіший спосіб приготування шарлотки - для суперлінивих. Для нього навіть не потрібно вимішувати тісто, знадобиться звичайний білий хліб або вчорашня здобна випічка.

Рецепт, який опублікували на сайті Оdzywianie.wprost, скоротить час приготування максимально.

Читайте також: Сливовий пиріг із газети "Нью-Йорк Таймс" - рецепт, який став легендою.

Для лінивої шарлотки з білого хліба потрібно змішати всі інгредієнти та залити основу заливкою з молока, вершкового масла та цукру. А от яблук для цього рецепту потрібно багато - 600 грамів, їх слід нарізати тонкими скибками.

Така шарлотка допоможе вам використати відходи хліба та випічки і ви легко перетворите їх на чудовий десерт.

Інгредієнти

  • Хліб білий - 350 г
  • Яблуко - 600 г
  • Яйця курячі - 2 шт.
  • Масло вершкове 73% - 50 г
  • Молоко 2,5% - 300 мл
  • Цукор - 30 г
  • Кориця мелена - 10 г

Читайте також: Простий рецепт запашних сінабонів: як приготувати булочки з корицею в сметанковій заливці.

Як приготувати ліниву шарлотку з білого хліба

Яблука слід очистити від шкірки, видалити серцевину та дрібно нарізати. Щоб яблука не потемніли, їх можна збризнути лимонним соком.

Дрібно наріжте хліб чи здобну випічку.

Яйця треба збити, а вершкове масло розтопити в каструлі. З'єднуємо молоко, розтоплене масло, яйця та цукор і гарно все вимішуємо.

Утвореною масою заливаємо хліб і залишаємо на 15-20 хвилин, щоб він став м’яким. Ретельно все перемішуємо.

Читайте також: Вишневий пиріг з пісочного тіста – класичний рецепт американських господинь: як його приготувати.

Формуємо шарлотку

Форму для випікання застеліть пергаментним папером. Вилийте в форму 2/3 тіста, а потім додайте яблука. Рівномірно розподіліть яблука у формі.

Залийте рештою тіста і випікайте в розігрітій до 180°С духовці близько 40 хвилин. Готову шарлотку притрусіть корицею!

Смачного!

Цікаві новини для вас:

  1. Що спекти замість шарлотки: рецепт смачного пирога з перетертими яблуками та кремом.
  2. Болгарський пиріг із яблуками називають "сухим" - його готують без замішування тіста.
  3. Проста та швидка випічка до чаю: як приготувати морквяний пиріг із доступних інгредієнтів.

Новини партнерів

Читайте також

Геніальний лайфхак допоможе зібрати дрібні предмети за хвилину

Експерт з прибирання показала лайфхак зі шкарпеткою, який допоможе зібрати дрібні предмети з підлоги

Часниковий хліб, на запах якого прибіжать сусіди: простий рецепт до вечері

Фудблогерка розповіла, як приготувати ніжний і ароматний часниковий хліб з сиром і травами

Знамениті лимонні панкейки із газети New York Times - рецепт, який став легендою

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як приготувати знамениті лимонні панкейки з рікотою за рецептом з газети New York Times