Лайм

У мережі пліткують про розлучення Дженніфер Лопес з Беном Аффлеком: співачка відреагувала

Журналісти не оминули питання, яке цікавить багатьох

Дженніфер Лопес відреагувала на чутки про кризу у шлюбі з Беном Аффлеком. Відома американська виконавиця та акторка неоднозначно прокоментувала тему особистого життя під час прес-конференції, яка проходила у Мексиці.

Туди знаменитість прилетіла на презентацію нового фільму "Атлас", де зіграла головну роль. Під час спілкування з журналістами зірка торкнулася теми справ сердечних. Зокрема, після того, як хтось поцікавився, чи справді Дженніфер збирається розлучатися з Аффлеком, вона злегка розгубилася і не знала, що відповісти, але за якусь мить сказала: "Ви це знаєте краще, аніж я".

Читайте також: Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото.

Дженніфер Лопес і Бен Аффлек (2021)Фото: instagram

Про кризу у стосунках Дженніфер Лопес і Бена Аффлека заговорили не так давно. Інсайдери заявляли про те, що закохані переживають непростий період, і вже навіть мешкають окремо один від одного. Також у йшлося про те, що вони нібито перебувають на межі розлучення.

"Бен уже виїхав, і їм, ймовірно, доведеться продати будинок мрії, який вони шукали два роки. Вони ніколи не припинять кохати одне одного, але вона не може контролювати його, а він не може змінити її. Це не могло тривати постійно", - висловлювався про ситуацію один із інсайдерів. За його словами, причина криється у тому, що співачка нібито постійно контролювала свого обранця, і з цим він не може миритися. Зіркова пара "досі кохає один одного, але разом жити їм важко", підкреслював інсайдер.

До цієї інформації додається ще і той факт, що Лопес останнім часом з'являється на публічних заходах без свого коханого. Однак на пресконференції, про яку згадується вище, вона постала із обручкою на безіменному пальці.

Читайте на тему: Наречена Роберта Паттінсона Сьюкі Вотергаус вперше показала їхнього первістка: зворушливе фото.

Фото: Getty Images

Нагадаємо, Аффлек і Лопес познайомилися ще у 2001 році, і у той період актор освідчився обраниці. Але весілля скасувалося і вони розійшлися. Зіркова пара повторно зійшлася майже після 20-річної перерви: у 202-му році вони зіграли таємне весілля.

  • Наприкінці минулого року знамениті закохані зізналися, що зіштовхнулися з наслідками, які пов'язані з їхнім невдалим досвідом минулого.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.