RU  UA

Дізнатися

Блогерка Пренткович та її чоловік знову потрапили в скандал через заяви про переїзд: що відомо

Зірки соцмереж поки не стали уточнювати, куди саме планують перебратися

Після скандалу з поїздкою на Мальдіви Таня Пренткович та її чоловік опинилися в центрі нового бурхливого обговорення. Цього разу причиною стала заява пари про переїзд.

Про це в Instagram повідомив обранець блогерки Андрій Гонковський, сказавши, що "це одне з найскладніших рішень у його житті". Подібну заяву він зробив на тлі погроз та хейту, які з'явилися після відпочинку інфлюенсерів на островах у період повномасштабної війни. При цьому чоловік не став уточнювати, куди саме планує переїхати з родиною.

Читайте також: Аліна Френдій відповіла, чи їздив її чоловік на Мальдіви разом з бойфрендом Пренткович.

Таня Пренткович і Андрій ГонковськийФото: instagram.com/gonkovskiy

У той час Пренткович на своїй сторінці в Instagram відповіла на критику після слів про переїзд. Так, вона похвалилася охопленнями в stories, а також заявила, що деякі юзери "голосно відписалися" від неї, але насправді продовжують слідкувати за її життям. Зірка соцмереж зауважила, що буде блокувати всіх хейтерів і тих, "хто не підтримує її принципи".

"Щодо хейту на моїй сторінці: блокуватиму одразу будь-який хейт та не дозволятиму поливати брудом себе і моїх людей. Хочу бачити навколо себе лише тих, кому близькі мої принципи! Інших попрошу тихенько вийти", - прокоментувала нову хвилю критики Пренткович. Ще блогерка написала, що має намір "проживати своє єдине життя".

У коментарях більшість користувачів мережі припустили, що пара збирається виїжджати за кордон. Дехто навіть написав, що Андрій Гонковський і не повертався в Україну після скандальної мандрівки на Мальдіви.

Читайте на тему: Відпочинок Тані Пренткович та її чоловіка на Мальдівах: у ЦПД прокоментували скандал.

Фото: instagram.com/tanyaprentkovych

Нагадаємо, скандал навколо Пренткович та її чоловіка виник у січні, коли у мережі оприлюднили фото пари з відпочинку на Мальдівах. Гонковський поспішив виправдатися заявою про те, що виїхав за кордон "як волонтер", оскільки у той період у нього був запланований благодійний захід у Польщі. За його словами, подію перенесли, у нього з'явилося кілька вільних днів, і через це він вирішив полетіти до рідних на Мальдіви.

Цю поїздку блогери не коментували до того часу, поки у мережі не спливло відповідне фото. Після цього на адресу пари полилася хвиля критики та хейту. Також ситуацію прокоментували в тому числі зірки, інші блогери та навіть військові. Пренткович відреагувала на скандал та назвала спільний відпочинок з чоловіком "імпульсивним рішенням", а також вибачилася за це. Жінка наголосила, що "не брехала", а також жалілася, що люди "забули одразу все хороше", що їхня родина зробила для допомоги своїй країні.

фото пари на МальдівахФото: Instamania

Згодом Гонковський сказав, що хейт на їхню адресу "перейшов усі межі", адже дійшло до погроз та особистих образ. Він не став терпіти виникнення подібного: звернувся до поліції та зайнявся питанням організації безпеки для сім'ї. Після цього послідувала заява про переїзд.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Джастін Бібер вперше стане батьком: його дружина Гейлі вагітна

Джастин Бибер станет отцом - его жена Хейли Бибер беременна - пара сообщила радостное известие в соцсетях - фото и видео

На "Євробаченні-2024" оголосили порядок виступів учасників у фіналі: під яким номером Україна

alyona alyona и Jerry Heil выступят в финале Евровидения 2024 года вторыми - порядок выступления всех остальных 25 участников шоу

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Израиль выступил на Евровидении-2024 во втором полуфинале 9 мая – Эден Голан сначала освистали, а затем аплодировали ей