Лайм

День спортивного журналіста і іменини Марії: яке свято 2 липня

Які свята відзначають 2 липня

2 липня 2019 року відзначаються відразу кілька цікавих свят. На цю дату випадають іменини Марії і декількох інших. Щоб наші читачі були в курсі всіх важливих подій цього дня, "Апостроф.Лайм" зібрав всі найбільш значущі свята і інформацію про них у цьому матеріалі.

Міжнародний день спортивного журналіста

Кожного року 2 липня своє професійне свято відзначають спортивні журналісти по всьому світу. Це торжество святкується з 1995 року за ініціативою Міжнародної асоціації спортивної преси.

Дату святкування обрали не випадково. Саме в цей день, 2 липня, в 1924 році в Парижі була утворена Міжнародна асоціація спортивної преси (International Sports Press Association), яка на сьогоднішній день об'єднує майже півтори сотні національних спілок журналістів.

Традиційно в цей день асоціації спортивних журналістів проводять урочисті засідання. На них нагороджуються кращі представники ЗМІ в області спорту. Також багато видань в честь свята проводять спеціальні спортивні заходи та конкурси.

Народилися в цей день

Надія Пушкіна, мати Олександра Сергеевч Пушкіна, П'єр Карден, французький модельєр, Патріс Лумумба, перший прем'єр-міністр незалежної Республіки Конго, національний герой, Самі Насері, французький актор алжирського походження, Ліндсі Лохан, американська актриса, співачка і модель, Марго Роббі, австралійська актриса.

Іменини

Марія, Варлаам, Фадей, Ян.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: свято

Читайте також

Коли помідори необхідно пікірувати і як це правильно робити: відео

Коли розсада помідорів потребує пікірування, у які ємності пересаджувати рослини, як це правильно робити - поради городниці з відео

Борщ з грибами без м'яса – смачна страва пісного меню: як його приготувати

Як у домашніх умовах приготувати пісний, але водночас ситний борщ без м'яса, щоб урізноманітнити своє меню під час Великого посту

Молочний манікюр не втрачає популярності весною 2024 року: добірка модних дизайнів

Що таке молочний манікюр, а також якими дизайнами його можна урізноманітнити цієї весни, щоб завжди виділятися із сірої маси