Лайм

Міжнародний день шахів та іменини Павла: яке свято 20 липня

Які свята відзначають 20 липня

20 липня 2019 року відзначаються відразу кілька цікавих свят. На цю дату випадають іменини Павла та декількох інших. Щоб наші читачі були в курсі всіх важливих подій цього дня, "Апостроф.Лайм" зібрав всі найбільш значущі свята і інформацію про них у цьому матеріалі.

Міжнародний день шахів

20 липня шахісти усього світу відзначають своє особисте свято. Торжество проводиться з 1966 року за рішенням ФІДЕ - Всесвітньої шахової федерації (World Chess Federation, FIDE).

Великих святкувань в цей день зазвичай не влаштовують. Але в багатьох містах проводять вручення премій, тематичні форуми, фестивалі та змагання. Також різні організації проводять турніри та показові ігри. В Україні це свято не особливо відомий, але ви все одно можете привітати своїх знайомих, які захоплюються шахами.

Народилися в цей день

Франческо Петрарка, італійський поет, голова старшого покоління гуманістів, один з найвидатніших діячів італійського Ренесансу, Карлос Сантана, мексикансько-американський гітарист-віртуоз, Кріс Корнелл, американський рок-музикант, гітарист, композитор і вокаліст, колишній фронтмен групи Soundgarden, Жизель Бюндхен, бразильська супермодель і актриса.

Іменини

Олександр, Герман, Остап, Павло, Євдокія, Єфросинія.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: свято

Читайте також

У них чудове почуття стилю: які знаки Зодіаку вміють красиво одягатися

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які красиво одягаються і завжди мають стильний вигляд - Терези, Леви, Близнюки, Тельці

Як приготувати "ліниву" паску на Великдень-2024: швидкий рецепт, який вийде у всіх

Як у домашніх умовах приготувати швидку паску з бездріжджового тіста, щоб урізноманітнити святкове меню своєї родини на Великдень 

Натуральне добриво з дріжджів: як їх розводити і використовувати на городі

Розчином дріжджів у квітні і травні можна підгодувати цибулю, часник, редис та інші рослини - як його приготувати, в чому користь