Лайм

День металурга і іменини Дмитра: яке свято 21 липня

Які свята відзначають 21 липня

21 липня 2019 року відзначаються відразу кілька цікавих свят. На цю дату випадають іменини Дмитра та декількох інших. Щоб наші читачі були в курсі всіх важливих подій цього дня, "Апостроф.Лайм" зібрав всі найбільш значущі свята і інформацію про них у цьому матеріалі.

День металурга

21 липня відзначається міжнародне професійне свято - День металурга. Торжество є офіційним, але додаткового вихідного в цей день в нашій країні не влаштовують.

В цей день зазвичай не проводять ніяких особливих святкових заходів. Але нерідко проходять вручення нагород кращим працівникам металургійної галузі. Також багато підприємств вітають своїх працівників. 21 липня в деяких містах проводять тематичні конференції, форуми та інші зустрічі, на яких фахівці можуть поділитися досвідом і обговорити розвиток промисловості.

Народилися в цей день

Ернест Хемінгуей, американський письменник, журналіст, лауреат Нобелівської премії, Робін Вільямс, американський актор, сценарист, продюсер, стендап-комік, Нонна Гришаєва, російська актриса, телеведуча, співачка, Джош Хартнетт, американський кіноактор.

Іменини

Олександр, Дмитро, Федір.

Читайте також гороскоп на липень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: свято

Читайте також

Прагнуть жити за власними правилами: які знаки Зодіаку цінують свою незалежність

Які знаки Зодіаку понад усе цінують свою свободу та незалежність - астрологи розповіли про Овнів, Водоліїв, Стрільців, та Близнюків

Стане пишним і міцним кущиком: чим підживити розсаду томатів перед висадженням в ґрунт

Які добрива застосовувати для розсади помідорів за кілька днів перед висадкою у відкритий ґрунт, а також як їх розводити у воді

Однотонний манікюр на весну: стильні ідеї у модних відтінках сезону

Які варіанти однотонного манікюру придивитися на весняний сезон 2024, щоб виглядати стильно та виділятися із сірої маси