Лайм

Шукайте подарунок на Новий рік? Ось 10 найгірших варіантів, яких варто уникнути

Найгірші варіанти подарунків на зимові свята

Скоро почнуться зимові свята і багато хто вже думає, що подарувати своїм близьким. Але не так страшно обрати не ідеальний подарунок, як подарувати щось зовсім недоречне, дивне і викликаюче негативні емоції. Про найневдаліші ідеї подарунків ми розповімо в цьому матеріалі.

Багато хто чув, що один з найгірших подарунків для жінки - епілятор. З цим твердженням можна погодитися, якщо припустити, що цей гаджет дамі зовсім не потрібен. Або якщо це може бути сприйнято, як натяк на велику кількість волосся на тілі.

Каструлі. Тут теж легко опинитися в незручному становищі. Якщо людина не любить готувати, або робить це не дуже часто і вміло, такий подарунок може здатися їй образливим.

Дезодорант. Цей варіант подарунка навіть варіантом складно назвати, так як це елементарний засіб гігіенти, яке і так є практично у кожного. Навіщо дарувати людині те, що у неї і так вже напевно є? До того ж, деякі люди можуть подумати, що від них погано пахне, якщо вже хтось вирішив вручити їм дезодорант.

Антивікова косметика. Такі засоби підбираються дуже індивідуально. Ви легко можете не вгадати, чи підійде людині те, що ви купите. До того ж, на коробочках часто написаний вік, для якого призначений продукт, наприклад, "30+". Далеко не кожному сподобається таке нагадування.

Плюшеві іграшки. Якщо ви знаєте, що людина любить подібні речі або ви даруєте іграшку комусь, у кого є дитина, все в порядку. Але якщо ні, краще придумайте варіант по-цікавіше. Плюшеві іграшки найчастіше просто сидять на спинках диванів або на шафах, збирають пил і змушують власників постійно думати, куди їх подіти під час прибирання.

Засоби інтимної гігієни. Тут все дуже просто - ваша обраниця навряд чи зрадіє річному запасу прокладок, хоч він, в теорії, їй би зовсім не завадив.

Ще один варіант поганого подарунка - шкарпетки. Якщо це не милі шкарпетки з принтом, або не величезна колекція шкарпеток на кожен день, це поганий варіант. Який говорить про те, що ви зовсім не придумали нічого цікавого.

Нижня білизна і різні інтимні іграшки. Це цікавий подарунок, якщо ви відзначаєте Новий рік наодинці зі своєю половинкою. Але якщо планується сімейне застілля, від такого варіанту краще відмовитися. Уявіть здивування родичів, якщо ваша обраниця вирішить розпакувати свій подарунок прямо за столом, не підозрюючи про його інтимний вміст.

Домашні тварини. Якщо ви точно впевнені, що людина зрадіє цуценяті, хом'яку або кошеняті - можете вибрати цей варіант. Але якщо у вас є хоч невелика частка сумнівів, не треба ризикувати. Пам'ятайте, що, приносячи в чийсь будинок тварину, ви прирікаєте людину на величезну відповідальність. До якої вона може виявитися зовсім не готовою.

Сувенірні статуетки і різні фігурки. Якщо адресат вашого подарунка не колекціонує подібні речі, вони йому точно ніколи не знадобляться. І не особливо його порадують. Швидше за все, вам ввічливо і прохолодно подякують, а подарунок відправиться на полицю, де буде стояти без діла і накопичувати на собі пил.

  • Осінній сезон в самому розпалі, тому багато модниць все частіше задаються питанням: "Що ж надіти, щоб виглядати стильно, модно і трендово?". Ми вирішили допомогти розібратися в цій темі і подивитися, які образи обирає Олена Зеленська.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Что делать с бледной рассадой перца и баклажанов: поможет простая подкормка

Бліда розсада перцю та баклажанів - у чому причина, чим підгодувати, щоб вона стала зеленою та міцною - поради городникам

Онігірі – рисові трикутнички з начинкою: блогерка показала, як приготувати кулінарну новинку

Як у домашніх умовах зробити рисові трикутники з консервованим лососем під назвою онігірі, щоб урізноманітнити меню своєї сім'ї  

Коли закладати картоплю на пророщування і як це робити: корисні поради городникам

Для чого потрібно закладати картоплю на пророщування, коли це робити, а також у яких умовах та в якій тарі пророщувати бульби