Лайм

Мариновані печериці за 7 хвилин - простий рецепт закуски до святкового столу

Найшвидший рецепт смачного частування для свята

У цьому матеріалі ми розповімо вам, як всього за кілька хвилин приготувати смачну і оригінальну закуску, коли гості вже на порозі. Також для створення цього частування вам знадобляться тільки найпростіші продукти, тому з процесом впораються як досвідчені кулінари, так і новачки. Потрібно тільки уважно слідувати покроковому рецепту.

Для приготування маринованих печериць вам знадобляться наступні інгредієнти: печериці свіжі (0.5 кг), часник (4 зубчики), рослинне масло (120 мл), оцет (60 мл), лавровий лист (4 шт.), перець горошком (10 шт.) , цукор (2 ч. л.), сіль (1 ч. л.).

Крок 1: Печериці потрібно ретельно промити, висушити і нарізати. Якщо гриби маленькі можна залишити їх цілими, великі краще розрізати на 2 частини.

Крок 2: В окремій ємності змішати масло, оцет, сіль, цукор, перець. Додати лаврові листи.

Крок 3: Поставити суміш на невеликий вогонь, потім додати в ємність гриби.

Крок 4: Часник пропустити через прес і додати до грибів, акуратно перемішати.

Крок 5: Варити гриби близько 5 хвилин на середньому вогні, періодично помішуючи.

Крок 6: Далі слід перекласти гриби в банку разом з маринадом, остудити і відправити в холодильник.

Крок 7: Закуску можна подавати відразу, але найбільш смачною вона вийде, якщо дати їй настоятися кілька годин.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime , щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні