Лайм

Власник 17 такс зробив ідеальне різдвяне фото своїх собак

Креативний господар не пошкодував часу і порадував соцмережі портретом своїх вихованців

Любитель собак з Південного Уельсу Ліам Біч зумів зібрати всіх своїх улюбленців на одному епічному фото. 17 чарівних такс, одягнених в різдвяні костюми, погодилися позувати на сходах, дружелюбно дивлячись в камеру.

Фото: @ liambeach2 в Instagram

"Раніше я фотографував собак на дивані, але подумав, що мені потрібно перевершити себе. Тому цього року я вирішив, що зроблю це на сходах, - розповів гордий господар виданню The Daily Mail. - Я подумав, що смішно бачити, як вони все одягнені в своє маленьке вбрання".

Фото: @ liambeach2 в Instagram

Фото: @ liambeach2 в Instagram

Ліам пояснив, що святкове фото зайняло у нього майже годину: різдвяні костюми хвилювали такс, і вони не хотіли сидіти на місці.

"Щоб зробити фотографію, потрібно близько 45 хвилин. Коли собаки були одягнені в свої костюми, вони подумали, що пора йти гуляти, почали сходити з розуму, бігати по дому, - сказав він. - Мені довелося заспокоїти їх, перш ніж посадити на сходи".

Як тільки всі 17 собак були на місці, деякі з них вирішили подрімати. Господарю довелося використовувати пакет з ласощами, щоб привернути їхню увагу і змусити дивитися в камеру.

"Через деякий час на сходах вони почали засинати, тому мені довелося ретельно працювати, щоб вони дивилися в камеру", - пояснив він.

Влітку Ліам зробив аналогічне, але трохи простіше фото: у нього було "всього" 16 роздягнених такс.

Фото: @ liambeach2 в Instagram

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Навіть коли оточені людьми: які знаки Зодіаку завжди почуваються самотніми

Які знаки Зодіаку відчувають себе самотніми та чому, розповіли фахівці - у списку опинилися Водолії, Тельці, Діви, Козероги

Меню на Великдень: рецепти салатів, які варто приготувати на святковий стіл

Як в домашніх умовах приготувати різні варіанти салатів з червоною рибою, куркою, моцарелою та зеленню, щоб здивувати гостей на Великдень  

Забудьте про бабусині сукні: що одягнути на Великдень, щоб мати доречний і стильний вигляд

Український дизайнер Андре Тан продемонстрував, який одяг можна вдягнути до церкви на святкове богослужіння на честь Великодня