Лайм

Як приготувати вдома кокосове печиво без консервантів: простий рецепт на кожен день

Як самостійно зробити простий і корисний десерт до чаю

Кокос - дуже корисний продукт. Він багатий різними вітамінами і мікроелементами. Тому домашнє кокосове печиво - не тільки смачні ласощі, але і відмінна живильна добавка у вашому сімейному раціоні. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати таке печиво без особливих зусиль.

Отже, для приготування кокосового печива вам знадобляться наступні інгредієнти: кокосова стружка (2 пакетика, або 1 цілий кокос), цукор (40 г), куряче яйце (1 шт.).

Крок 1: Якщо ви використовуєте готову стружку, цей крок можна просто пропустити. Якщо ж у вас справжній цілий кокос, його треба спочатку пробити або просвердлити, щоб вилити з нього молочко. Потім розколоти, дістати м'якоть. Після цього м'якоть відправити у духовку або мікрохвильовку на невеликій температурі. Готувати кокос потрібно до тих пір, поки він не стане сухим. Тепер треба натерти його на дрібній тертці або подрібнити за допомогою блендера.

Крок 2: Кокосову стружку потрібно з'єднати з цукром.

Крок 3: Потім слід додати яйце і добре перемішати "тісто" для печива, щоб всі інгредієнти розподілилися рівномірно. Прибрати суміш в холодильник на 15 хвилин.

Крок 4: Деко потрібно застелити папером для випічки, зробити з кокосової маси кульки і рівномірно розкласти їх по всій поверхні. Трохи притиснути зверху долонею або ложкою, щоб надати печиву пласку форму.

Крок 5: Випікати печиво потрібно при температурі 180 градусів 15-20 хвилин до рум'яності. Після цього печиво слід трохи остудити, щоб воно краще тримало форму.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Пухка паска з цукатами - простий рецепт на Великдень: як її приготувати

Простий рецепт паски на Великдень 2024 на опарі, з додаванням цукатів та цедри – як її приготувати, показала українська фудблогерка

Пастельний френч - тренд манікюру, який буде актуальним весною і літом 2024 року: фото

Який вигляд має модний французький манікюр 2024 у пастельних відтінках - варіанти дизайну нігтів на літо

Чим підживити стару полуницю, яка багато років росте на одному місці

Які добрива можна використовувати, щоб підгодувати грядку з полуницею, яка плодоносить багато років на тому самому місці