Лайм

Дівчина схудла на 37 кг, щоб перемогти епілепсію і сонливість - ось її історія

25-річна красуня поділилася своїми секретами гарного і здорового тіла

Чи реально схуднути на 37 кілограм, та ще й без виснажливих спортивних тренувань? Реально, але потрібно знати про важливі правила схуднення. Саме завдяки їм 25-річна дівчина змогла не тільки повернути красиву фігуру, але і впоратися з важкою хворобою, про що розповіла виданню Cosmopolitan.

Красуня під ніком @chelsemilywellness пережила непростий період в житті. І вирішила поділитися своїм досвідом з іншими. На своїй сторінці в Instagram вона публікує безліч своїх фото до і після схуднення. Також дівчина ділиться порадами, як позбутися від зайвої ваги ефективно і надовго.

"Я почала кататися на сноуборді в чотири роки. На вершині гори я відчувала себе королевою. А в 16 років лікарі сказали, що у мене епілепсія. Спорт для мене виявився закритим, і за лічені тижні на ліках я набрала 20 кілограмів. Пару років тому я зрозуміла, що з цим треба щось робити. Тим більше, при епілепсії рекомендують дотримуватися дієти. Але не обмежувальної, а лікувальної", - говорить дівчина.

Також, за її словами, справжнім рятуванням виявилося інтуїтивне харчування. Це метод схуднення, при якому людина прислухається до потреб і бажань свого тіла замість того, щоб строго слідувати певним правилам.

Челсі говорить, що результат став з'являтися, коли вона почала уважно прислухатися до себе і ретельно вибирати, що і коли їсти. Також вона ретельно вивчала написи на етикетках і постаралася гарненько розібратися в тому, що корисно, а що, навпаки, шкідливо для організму і фігури.

Однак, довго на інуітівному харчуванні дівчина протриматися не змогла. Вся справа в тому, що такий режим не додавав потрібної кількості сил. Енергії майже не було. Тоді Челс все-таки зважилася спробувати кетодіету, яку їй спочатку порадив лікар.

Результат з'явився вже через кілька тижнів. Дівчина відчула, що її запаси енергії зростають, сили додаються, а вага йде. Всього за 1 рік вона скинула 25 кілограм, а через кілька місяців їй вдалося попрощатися ще з 12-ю.

Що ж Челс їсть, і як підтримує свою форму? За словами красуні, її раціон виглядає наступним чином:

  • Сніданок: Яйца, бекон, шпинат, авокадо;
  • Обід: Різні салати;
  • Перекушування: Мигдаль, яйця;
  • Вечеря: М'ясо або курка з овочами.

Ну а крім правильного харчування Челс радить якомога більше рухатися і перестати постійно думати про їжу. Дівчині не можна активно займатися спортом через стан здоров'я, але вона все одно намагається вести якомога більш активний спосіб життя.

"За ці роки моє життя сильно змінилося, напади стали зовсім рідкісні, і я сподіваюся, що здоровий спосіб життя дуже цьому сприяв", - говорить дівчина.

  • Читайте також, що таке жироспалювальне тренування. Думаєте, що схуднути за тиждень неможливо? А ми повинні з вами не погодитися. Для швидкого скидання зайвої ваги семи днів може бути цілком достатньо.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Друге підживлення: чим полити часник, щоб отримати великі головки

Які добрива необхідно використовувати для першого та другого підживлення озимого часнику, як їх правильно приготувати, а також застосовувати  

Крашанки у цибулевому лушпинні, які робили наші бабусі: оригінальний спосіб з листочками

Яйця в цибулинні - традиційний спосіб зробити крашанки на Великдень, який ще використовували наші бабусі

Вербну неділю відзначають 28 квітня: які повір'я та прикмети має свято

Вербна неділя 2024 випадає на 28 квітня - які прикмети та повір'я має це велике церковне свято - список