Лайм

Металіст хотів вразити друзів і спалив три церкви - улюблену музику наживо він почує нескоро

Хлопець забув про вуличні камери відеоспостереження

22-річний Холден Метьюз з Луїзіани (США) так захопився біографіями норвезьких блек-металістів з 90-х, що вирішив здобути схожу славу перед друзями у мережі. Але робити собі ім'я хлопець вирішив не музикою, а спалюванням церков.

Як пише The New York Times, інциденти сталися у квітні минулого року. Озброївшись бензином і ганчірками, Метьюз спалив три місцеві церкви. Цого тижня хлопець визнав себе винним і тепер на концерти улюблених метал-гуртів він потрапить дуже нескоро. Якшо потрапить взагалі.

Фото: nytimes.com

За словами Холдена, своїм вчинком він хотів вразити блек-металістів, з якими спілкувався у мережі. У розмовах вони часто згадували музиканта Варга Вікернеса, засновника проекту Burzum, який також прославився свого часу підпалами церков. Хлопець навіть зробив фото палаючих будівель і збирався помістити їх на обкладинку альбома свого гурту Vodka Vultures.

За тиждень з гаком Метьюз спалив три церкви. Діяв ночами, коли в будівлях не було парафіян. Після кожної такої вилазки хлопець переказував історії своїх злочинів у мережі, згадуючи обкладинки альбомів і тексти пісень, які його нібито надихали.

Фото: nytimes.com

Завдяки камерам відеоспостереження, поліцейським вдалося встановити, що неподалік від всіх спалених церков був припаркований один і той же пікап. До того ж в числі доказів опинилися вцілілі пластикові каністри, які продаються лише у місцевому супермаркеті Wallmart.

Суд відбудеться 22 травня. Як пише джерело, палієві загрожує термін від 10 до 70 років позбавлення волі.

  • Читайте також історію про те, як фермер зробив дівчині пропозицію, про який говоритимуть роками. Адже його жест потрапив на Google Maps і на сторінки найбільших ЗМІ у всьому світу.
  • А ось історія про дівчину, яка погодилася дати своє відео для фільму і не знала, як їй пощастило. Це були "Паразити", фільм-тріумфатор "Оскара" і новий почесний член Книги рекордів Гіннесса.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle

Читайте також

Душа компанії: які знаки Зодіаку найбільш веселі та енергійні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є життєрадісними та активними - у списку опинилися Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії

Як підготувати розсаду до пересадки у відкритий ґрунт: правила, яких варто дотримуватися

Як правильно підготувати місце на грядках перед висадкою розсади, а також коли пересаджувати теплолюбні та морозостійкі рослини  

Як правильно готувати класичну окрошку на сметані: простий рецепт

Як у домашніх умовах приготувати смачну окрошку на сметані та воді, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати близьких