Лайм

Апетитні млинці з сиром і зеленню на Масляну: простий рецепт і варіанти за інгредієнтами

Як приготувати швидке і смачне частування

У 2020 році саме свято Масляної випадає на 1 березня, ну а Масляний тиждень йде з 24 лютого. Щоб ви приготували найоригінальніші і найбільш смачні частування в цей період, ми підготували для вас кілька варіантів цікавих рецептів.

У цьому матеріалі ми розповімо, як приготувати млинці з сиром. Для цього вам знадобляться наступні інгредієнти: борошно (100 г), сир твердий (150 г), петрушка (1 пучок), часник (1 зубчик), яйця курячі (2 шт.), рослинне масло (2 ст. л.), сіль (0.5 ч. л.), цукор (1 ч. л.), розпушувач (1 ч. л.), молоко (350 мл).

Крок 1: У глибокій ємності підігріти молоко, додати в нього сіль і цукор і перемішати до повного розчинення.

Крок 2: Додати яйця і збити суміш віночком. Потім додати натертий на дрібній тертці сир і дрібно нарізану зелень.

Крок 3: Почистити часник, пропустити його через прес і теж додати майбутнє тісто, перемішати.

Крок 4: Влити олію, акуратно всипати борошно, розпушувач і ретельно розмішати, щоб тісто було однорідним.

Крок 5: Випікати млинці на розігрітій сковороді з двох сторін до появи золотистого відтінку.

Подавати млинці можна зі сметаною або іншим соусом. Також можна присипати їх нарізаною зеленню або прикрасити додатковою порцією натертого сиру.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

У них чудове почуття стилю: які знаки Зодіаку вміють красиво одягатися

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які красиво одягаються і завжди мають стильний вигляд - Терези, Леви, Близнюки, Тельці

Як приготувати "ліниву" паску на Великдень-2024: швидкий рецепт, який вийде у всіх

Як у домашніх умовах приготувати швидку паску з бездріжджового тіста, щоб урізноманітнити святкове меню своєї родини на Великдень 

Натуральне добриво з дріжджів: як їх розводити і використовувати на городі

Розчином дріжджів у квітні і травні можна підгодувати цибулю, часник, редис та інші рослини - як його приготувати, в чому користь