Лайм

Том Хенкс заразився коронавірусом, та фани вірять у краще - їх меми про актора вселяють надію

Шанувальники фільмів з Хенксом впевнені: вірус акторові точно не загроза

Шанувальники Тома Хенкса дізналися, що актор та його дружина заразилися в Австралії короновірусом, і тепер просто не знаходять собі місця. Блогери вірять у краще і бажають парі якнайшвидшого одужання. Хоча в позитивному фіналі цієї історії ніхто не сумнівається, адже Хенкс пережив вже два аварії літака, вижив у В'єтнамі та на безлюдному острові (в кіно зрозуміло). І вірус йому тепер точно не загроза.

Фото: Getty Images

Про захворювання сам актор повідомив у соцмережі 12 березня. Пост Хенкса всього за кілька годин зібрав більше мільйона лайків і тисячі тривожних коментарів. За словами знаменитості, вони з дружиною Рітою Вілсон зараз знаходяться в Австралії, де і дізналися про свої діагнози.

У свою чергу, як пише Deadline, в Австралії Хенкс працює над новою картиною База Лурмана про Елвіса Преслі. Акторові дісталася роль менеджера зірки рок'н'ролу, полковника Тома Паркера.

Незабаром після новин про діагноз Твіттер наповнили тематичні меми. Фани Тома Хенкса шоковані, але у них немає сумніву, що незабаром актор порадує їх біль приємними новинами.

"Том Хенкс вижив в двох катастрофах літака, у В'єтнамі, прожив шість років на безлюдному острові і побував на Місяці, коронавірус йому не загроза"

Почув тут, що коронавірус захопив Тома Хенкса

Не Том Хенкс, будь ласка, не Том Хенкс

Йдемо до коронавіруса після того, як він вирішив зв'язатися з Томом Хенксом

Том Хенкс пережив довгі роки карантину. З ним все буде добре

  • Раніше сини Тома Хенкса розповіли про стан батьків після діагностики коронавіруса. Чет та Колін Хенкс заспокоїли фанатів, які хвилюються за життя 63-річного актора.
  • Читайте також на theLime, як рибак з мема "Бать, те нормально?" схуд на 100 з гаком кг і знову став зіркою соцмереж.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймLifestyle
Теги: Том Хенкс

Читайте також

Важливо не посадити раніше: коли сіяти кабачки, щоб вони зійшли і гарно вродили

Як вибрати оптимальне місце на грядці для посадки кабачків, коли їх можна сіяти у відкритий ґрунт, а також як часто поливати  

Як приготувати класичну українську паску на дріжджах: найвдаліший рецепт

Як у домашніх умовах приготувати українську паску на дріжджовому тісті, а також як прикрасити її глазур'ю на яєчних білках  

Душа компанії: які знаки Зодіаку найбільш веселі та енергійні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є життєрадісними та активними - у списку опинилися Близнюки, Леви, Стрільці, Водолії