Лайм

Про кого варто пам'ятати під час карантину: 10 історій людей, які закликали до ізоляції

У мережі набирає популярність флешмоб HighRiskCovid19

11 березня Кабінет міністрів України прийняв рішення про введення по всій країні режиму карантину через загрозу поширення коронавируса, карантин триватиме до 3 квітня. Українські знаменитості вже розповіли, як проводять час вдома. Ну а ми вирішили звернути вашу увагу на флешмоб # HighRiskCovid19. Під цим тегом в Twitter люди розповідають, чому так важливо дотримуватися карантину.

Цей флешмоб - заклик поберегти себе і своє оточення. Ну а всі учасники - люди, які перебувають у групі ризику через різні причини.

"Це моя дружина Ешлі. У неї діагностували лейкемію 7 лютого. Її виписали минулої п'ятниці і у неї нуль імунітету через хімію. Будь ласка, подумайте про неї та інших подібних людей".

"Привіт! Я Кеті, мені 18 років, у мене кістозний фіброз і я в групі ризику. Якщо ви можете нормально перенести вірус, то я ні. Будь ласка, захистіть себе, щоб захистити таких людей, як я".

"Мій син народився раніше терміну, у нього імунодефіцит і йому потрібен додатковий кисень. Ми сподіваємося, що скоро він зможе справлятися без препаратів, але для цього йому необхідно залишатися здоровим. Він уже на карантині через сезон грипу. Йому 6 місяців. Будь ласка, подумайте про нього перед тим, як ви порушите соціальне дистанціювання".

"Я в групі ризику. У мене імунодефіцит, астма і тільки одна легеня. Мене забрали до лікарні з пневмонією три місяці тому, і робота моєї легені все ще нижче норми. Будь ласка, ставтеся до соціального дистанціювання серйозно. Якщо не заради себе, то заради таких людей, як я".

"Привіт, я Кейлі. Мені 21 рік і я пацієнт з пересадженим серцем. Я на імуносупресорах! Я не хочу вмирати! Ось, кого ви захищаєте!".

"Я живу з третьою стадією колоректального раку вже більше 5 місяців. Цей хлопець був поруч зі мною весь час. Все, чого я хочу, постаріти поруч з ним. Будь ласка, залишайтеся вдома".

"Привіт. Я Абігейль. У мене діагностували хворобу Крона і гнійний гідраденіт. Я живу на імуносупресорах вже 10 років. Я більш ніж в групі ризику. Залишаючись вдома, ви допомагаєте захистити таких людей, як я. Ми хочемо жити і побачити своє майбутнє так само, як і ви!".

"Привіт. Мені 25 років і я в групі ризику. У мене пухлина мозку і імуннодефіціт. Це означає, якщо я підхоплю щось, мені буде дуже непросто з цим боротися. Будь ласка, продовжуйте мити руки, прикривати рот і дотримуватися необхідної дистанції заради людей, яким це потрібно".

"Це моя 14-річна дочка. Їй пересадили серце в 7 місяців. Вона приймає препарати довічно, щоб підтримувати імунну систему і не дати організму відторгнути серце. Вона хоче стати художником, коли виросте. Вона є причиною для соціального дистанціювання. Щоб мати шанс вирости".

"Я борюся з раком 4 стадії. Мені тільки 47 років. Я заслуговую на життя після двох з половиною років боротьби з раком".

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Полуниця в шоколаді – улюблений десерт: як приготувати в домашніх умовах

Як у домашніх умовах приготувати полуницю в білому або молочному шоколаді, щоб порадувати себе та своїх близьких оригінальним десертом

Що посіяти у травні і яке насіння краще використовувати: пам'ятка для городників

Які пряно-ароматичні культури можна посадити на городі в травні, а також яке насіння краще використовувати і як його правильно сіяти  

Чим підживити полуницю під час і після цвітіння: поради досвідчених дачників

Якими мінеральними та органічними добривами можна підгодувати полуницю під час цвітіння та після нього, а також як їх застосовувати