Лайм

Як приготувати вдома ніжне пісочне печиво на маргарині: детальний рецепт

Як швидко зробити десерт до чаю

Хочете швидко і легко приготувати смачний десерт до чаю або кави? Тоді ми готові поділитися з вами цікавим рецептом ніжного і ароматного печива з найпростіших продуктів.

Отже, для приготування вам знадобляться такі інгредієнти: борошно (300 г), маргарин (половина пачки), цукор (150 г), сода (1 ч. л.), яйце (1 шт.).

Фото: sait-pro-dachu.ru

Крок 1: Для початку потрібно розтерти яйце з цукром за допомогою віночка або міксера.

Крок 2: Потім додати розм'якшений маргарин і знову добре перемішати, це теж можна робити міксером на невеликій швидкості.

Крок 3: Акуратно всипати в суміш борошно. Робити це потрібно поступово, постійно помішуючи, щоб не було грудочок.

Крок 4: Погасити соду оцтом і додати в тісто, ретельно перемішати.

Крок 5: Замісити тісто руками і зробити з нього кулю. Потім загорнути в плівку і прибрати в холодильник на 15 хвилин.

Крок 6: Присипати поверхню борошном, розкачати тісто в шар товщиною приблизно 0.5 см і вирізати печиво бажаної форми.

Крок 7: Викласти печиво на деко, застелене пергаментом, після чого відправити в духовку на 15 хвилин при температурі 180 градусів.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Булочки, які замінять хліб: блогерка розкрила секрет неймовірної хрусткості

Блогерка Юлія Сенич показала, як приготувати булочки з хрусткою скоринкою замість хліба

Чахохбілі з куркою: простий рецепт смачної грузинської страви

Фудекспертка Світлана Левицька розповіла, як смачно приготувати страву грузинської кухні чахохбілі з куркою

Розсада оживе на очах: перевірений спосіб підживлення рослин дріжджами

Городники розповіли, як підживити розсаду - для цього треба використовувати дріжджі