Печінкові оладки - не тільки дуже смачна і ситна страва, але також і джерело безлічі вітамінів і корисних елементів. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати такі оладки швидко і без особливих зусиль.
Отже, вам знадобляться такі продукти: печінка яловича (500 г), цибуля (2 шт.), часник (3 зубчики), манна крупа (6 ст. л.), сода (щіпка), сіль і перець (за смаком), панірувальні сухарі (1 упаковка), рослинна олія (для смаження).
Крок 1: Для початку потрібно ретельно промити печінку, потім промокнути її паперовим рушником і нарізати на невеликі шматочки.
Крок 2: Тепер слід почистити і дрібно нарізати цибулю. Після чого обсмажити її на рослинній олії до золотистого кольору.
Крок 3: Змішати смажену цибулю і печінку і перемолоти в блендері або прокрутити через м'ясорубку.
Крок 4: Часник почистити, пропустити через прес і додати до решти інгредієнтів.
Крок 5: Додати яйця і ретельно перемішати.
Крок 6: Всипати манну крупу, додати спеції і перемішати масу ще раз.
Крок 7: Дати фаршу настоятися 20 хвилин.
Крок 8: Сформувати невеликі котлетки, потім обваляти їх в панірувальних сухарях з обох сторін і обсмажити на сковороді до появи скоринки.
- Читайте також на theLime рецепт курки "Кокован" у вині з грибами. Ця французька страва точно здивує ваших гостей.
- Раніше ми також розповідали, як приготувати смачний грибний суп за 30 хвилин .
Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.