Лайм

Готуємо вдома ситні печінкові оладки: детальний рецепт і поради

Як швидко приготувати смачну страву на обід

Печінкові оладки - не тільки дуже смачна і ситна страва, але також і джерело безлічі вітамінів і корисних елементів. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати такі оладки швидко і без особливих зусиль.

Отже, вам знадобляться такі продукти: печінка яловича (500 г), цибуля (2 шт.), часник (3 зубчики), манна крупа (6 ст. л.), сода (щіпка), сіль і перець (за смаком), панірувальні сухарі (1 упаковка), рослинна олія (для смаження).

Фото: kopilka-kulinara.ru

Крок 1: Для початку потрібно ретельно промити печінку, потім промокнути її паперовим рушником і нарізати на невеликі шматочки.

Крок 2: Тепер слід почистити і дрібно нарізати цибулю. Після чого обсмажити її на рослинній олії до золотистого кольору.

Крок 3: Змішати смажену цибулю і печінку і перемолоти в блендері або прокрутити через м'ясорубку.

Крок 4: Часник почистити, пропустити через прес і додати до решти інгредієнтів.

Крок 5: Додати яйця і ретельно перемішати.

Крок 6: Всипати манну крупу, додати спеції і перемішати масу ще раз.

Крок 7: Дати фаршу настоятися 20 хвилин.

Крок 8: Сформувати невеликі котлетки, потім обваляти їх в панірувальних сухарях з обох сторін і обсмажити на сковороді до появи скоринки.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні