Сезон полуниці в самому розпалі, а це значить, що прийшов час використовувати цю смачну і корисну ягоду для приготування різних десертів. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати ароматний полуничний пиріг до чаю або кави.
Отже, вам знадобляться такі продукти: полуниця (600 г), борошно (500 г), молоко (300 мл), цукрова пудра (400 г), масло вершкове (200 г), розпушувач (1 пакетик), яйця (4 шт. ).
Крок 1: Для початку потрібно змішати в зручній ємності охолоджене молоко, яйця, розтоплене вершкове масло і цукрову пудру. Збити міксером до отримання однорідної маси.
Крок 2: Додати в суміш борошно і розпушувач і знову ретельно перемішати, щоб не було грудочок.
Крок 3: Деко змастити маслом або застелити пергаментом. Зверху вилити тісто і розподілити його за допомогою лопатки або ложки.
Крок 4: Полуницю помити, промокнути від вологи і розрізати навпіл. Викласти половинки полуниці зверху на тісто.
Крок 5: Випікати полуничний пиріг в духовці 35 хвилин при температурі 180 градусів. Врахуйте, що пиріг підніметься в формі, тому слід використовувати досить глибоке деко.
Крок 6: Готовий пиріг остудити, прикрасити за бажанням додатковою цукровою пудрою і подавати до столу.
- Хочете почастувати своїх близьких оригінальним десертом, або просто побалувати себе чимось смачненьким до чаю або кави? У цьому матеріалі ми розповімо вам, як своїми руками приготувати ароматний чізкейк, який точно сподобається всім.
- Читайте також про 3 оригінальних ідеї простого і корисного сніданку з яйцями і овочами.
Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.