img

Новини

19:05 Розікрали 7 млн грн: на Хмельниччині поліцейські оголосили підозру групі чиновників
18:59 Зеленський призначив посла у Швеції: деталі указу
18:49 "Щодня сюрприз": Решетнік показав нові фото зі зйомок "Холостяка" з Цимбалюком
18:42 Завершення війни РФ проти України: Ердоган оцінив шанси зусиль сторін
img Політика
18:15 Головне - не переборщити: як правильно підживлювати капусту
18:14 У Києві відбулося вшанування страчених під час теракту в Оленівці: фоторепортаж
img Київ
17:55 Пікантні рулетики з баклажанів - рецепт улюбленої закуски по-новому
17:48 США могли перемістити ядерну зброю до Британії для "сигналу Путіну" — Bloomberg
17:27 За 1,4 тис. доларів допомагав ухилянтам: ДБР затримало у Харкові посадовця ДСНС
17:05 Український стендапер встановив новий рекорд зі зборів: хто обійшов Ірину Федишин
17:04 Понад половину вибухівки для Росії постачає КНДР — дослідження
img Суспільство
16:50 "Вдячні за нескінченне світло": Притула зворушливо привітав доньку з днем народження
16:40 Майже 35 млрд грн чистого доходу: державний ПриватБанк відзвітував про результати роботи
16:28 Річниця теракту в Оленівці: в МКЧХ відповіли, чи покарають РФ
16:16 "Відсутня евакуація поранених бійців ЗСУ з Донеччини": в РНБО виявили чергове фейкове відео
До всіх новин
Львівські сирники рецепт - як приготувати ситний десерт
Як самостійно приготувати знамениту страву

Готуємо вдома ситні львівські сирники: детальний рецепт і секрети місцевої кухні

Понеділок, 1 червня 2020, 07:44

Фото: pinterest.com

ava
Тамара Котенко

Експерт у галузі моди та кулінарії, корисний порадник з питань догляду за собою, знавець традицій і народного календаря.

Львівські сирники не мають нічого спільного зі звичайними сирниками, крім наявності сиру в тісті. Справжній львівський сирник - це своєрідний чізкейк, який зазвичай подають невеликими порціями до кави. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати цей десерт самостійно.

Вам знадобляться такі продукти: жирний сир (500 г), яйця (4 шт.), цукор (150 г), масло вершкове (100 г), цедра лимона (1 шт.), родзинки (30 г), крупа манна (1 ст . л.). Для глазурі: сметана (3 ст. л.), какао (2 ст. л.), цукор (2 ст. л.), масло вершкове (1 ст. л.).

Фото: st.vkuso.ru

Крок 1: Для початку потрібно пропустити сир через м'ясорубку. Важливо, щоб він не був мокрим, інакше десерт вийде дуже щільним.

Крок 2: Потім додати до сиру збиті з цукром жовтки і ретельно перемішати.

Крок 3: Додати розм'якшене масло, цедру лимона і манку і знову збити міксером на невеликій швидкості.

Крок 4: Білки збити до міцних піків і акуратно перекласти в загальну масу. Перемішати ложкою.

Крок 5: Форму для випічки змастити маслом і присипати борошном.

Крок 6: Викласти тісто в форму, розрівняти за допомогою лопатки або ложки. Потім відправити в духовку на 40-50 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 7: Тепер потрібно приготувати глазур. Для цього слід змішати в зручній ємності вершкове масло з цукром. Збити міксером до обнородності. Потім додати сметану і какао і збити ще раз. Поставити всі інгредієнти на плиту і довести до кипіння, потім варити ще кілька хвилин на маленькому вогні.

Крок 8: Коли сирник повністю охолоне, полити його глазур'ю і відправити настоюватися на ніч в холодильник. Вже вранці ви зможете насолодитися смачним десертом.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

img img
•••
Львівські сирники рецепт - як приготувати ситний десерт
img

Новини

19:05 Розікрали 7 млн грн: на Хмельниччині поліцейські оголосили підозру групі чиновників
18:59 Зеленський призначив посла у Швеції: деталі указу
18:49 "Щодня сюрприз": Решетнік показав нові фото зі зйомок "Холостяка" з Цимбалюком
18:42 Завершення війни РФ проти України: Ердоган оцінив шанси зусиль сторін
img Політика
18:15 Головне - не переборщити: як правильно підживлювати капусту
18:14 У Києві відбулося вшанування страчених під час теракту в Оленівці: фоторепортаж
img Київ
17:55 Пікантні рулетики з баклажанів - рецепт улюбленої закуски по-новому
17:48 США могли перемістити ядерну зброю до Британії для "сигналу Путіну" — Bloomberg
17:27 За 1,4 тис. доларів допомагав ухилянтам: ДБР затримало у Харкові посадовця ДСНС
17:05 Український стендапер встановив новий рекорд зі зборів: хто обійшов Ірину Федишин
17:04 Понад половину вибухівки для Росії постачає КНДР — дослідження
img Суспільство
16:50 "Вдячні за нескінченне світло": Притула зворушливо привітав доньку з днем народження
16:40 Майже 35 млрд грн чистого доходу: державний ПриватБанк відзвітував про результати роботи
16:28 Річниця теракту в Оленівці: в МКЧХ відповіли, чи покарають РФ
16:16 "Відсутня евакуація поранених бійців ЗСУ з Донеччини": в РНБО виявили чергове фейкове відео
До всіх новин
Львівські сирники рецепт - як приготувати ситний десерт
Як самостійно приготувати знамениту страву

Готуємо вдома ситні львівські сирники: детальний рецепт і секрети місцевої кухні

Понеділок, 1 червня 2020, 07:44

Фото: pinterest.com

ava
Тамара Котенко

Експерт у галузі моди та кулінарії, корисний порадник з питань догляду за собою, знавець традицій і народного календаря.

Львівські сирники не мають нічого спільного зі звичайними сирниками, крім наявності сиру в тісті. Справжній львівський сирник - це своєрідний чізкейк, який зазвичай подають невеликими порціями до кави. У цьому матеріалі ми розповімо вам, як приготувати цей десерт самостійно.

Вам знадобляться такі продукти: жирний сир (500 г), яйця (4 шт.), цукор (150 г), масло вершкове (100 г), цедра лимона (1 шт.), родзинки (30 г), крупа манна (1 ст . л.). Для глазурі: сметана (3 ст. л.), какао (2 ст. л.), цукор (2 ст. л.), масло вершкове (1 ст. л.).

Фото: st.vkuso.ru

Крок 1: Для початку потрібно пропустити сир через м'ясорубку. Важливо, щоб він не був мокрим, інакше десерт вийде дуже щільним.

Крок 2: Потім додати до сиру збиті з цукром жовтки і ретельно перемішати.

Крок 3: Додати розм'якшене масло, цедру лимона і манку і знову збити міксером на невеликій швидкості.

Крок 4: Білки збити до міцних піків і акуратно перекласти в загальну масу. Перемішати ложкою.

Крок 5: Форму для випічки змастити маслом і присипати борошном.

Крок 6: Викласти тісто в форму, розрівняти за допомогою лопатки або ложки. Потім відправити в духовку на 40-50 хвилин при температурі 180 градусів.

Крок 7: Тепер потрібно приготувати глазур. Для цього слід змішати в зручній ємності вершкове масло з цукром. Збити міксером до обнородності. Потім додати сметану і какао і збити ще раз. Поставити всі інгредієнти на плиту і довести до кипіння, потім варити ще кілька хвилин на маленькому вогні.

Крок 8: Коли сирник повністю охолоне, полити його глазур'ю і відправити настоюватися на ніч в холодильник. Вже вранці ви зможете насолодитися смачним десертом.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

img img
•••