Хочете порадувати себе або близьких смачним десертом, але не любите довго стирчати на кухні? Тоді вам точно сподобається рецепт торта, який ми крок за кроком опишемо в цьому матеріалі. На весь процес приготування у вас піде всього 1 година.
Вам знадобляться такі продукти: борошно (130 г), яйця (5 шт.), цукор (150 г), крохмаль (30 г), какао (30 г), ванільний цукор (0.5 пакетика), сіль (щіпка), тертий шоколад (для прикраси). Крем: сметана (500 г), цукор (130 г), ванільний цукор (0.5 пакетика), ягоди на ваш смак (половина склянки).
Крок 1: Для початку потрібно збити яйця з цукром, ванільним цукром і сіллю до отримання пишної світлої однорідної маси.
Крок 3: Тепер слід поступово всипати борошно, какао і крохмаль. Робити це потрібно акуратно, щоб не було грудочок.
Крок 4: Змастити форму для випічки маслом або застелити пергаментом, вилити тісто і рівномірно розподілити його за допомогою ложки або лопатки.
Крок 5: Відправити тісто в духовку на 35-40 хвилин при температурі 170 градусів. Готовий бісквіт дістати з форми і дати йому повністю охолонути. Потім розрізати на 2 коржі.
Крок 6: Всі інгредієнти для крему, включаючи ягоди, перекласти в зручну ємність і збити за допомогою міксера або блендера. Збивати потрібно до тих пір, поки крем не стане густим і повітряним.
Крок 7: Збираємо торт. Для цього потрібно гарненько промазати кожен корж кремом, також слід змастити торт кремом зверху і з боків.
Крок 8: Тепер залишилося тільки посипати готовий торт тертим шоколадом і відправити в холодильник. Також можна прикрасити торт цілими ягодами. Десерт можна подавати відразу, або дати йому трохи настоятися, так він просочиться кремом і вийде ще смачнішим.
- Готуємо торт з кабачків з помідорами і сиром: простий рецепт і поради.
- Арахісова паста не тільки дуже смачна закуска, але і надзвичайно корисна добавка для вашого раціону. Тому ми вирішили розповісти вам, як приготувати арахісову пасту своїми руками.
Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.