Лайм

Готуємо вдома простий бісквітний торт з шоколадом і ягодами: рецепт і поради

Як швидко приготувати смачний десерт

Хочете порадувати себе або близьких смачним десертом, але не любите довго стирчати на кухні? Тоді вам точно сподобається рецепт торта, який ми крок за кроком опишемо в цьому матеріалі. На весь процес приготування у вас піде всього 1 година.

Вам знадобляться такі продукти: борошно (130 г), яйця (5 шт.), цукор (150 г), крохмаль (30 г), какао (30 г), ванільний цукор (0.5 пакетика), сіль (щіпка), тертий шоколад (для прикраси). Крем: сметана (500 г), цукор (130 г), ванільний цукор (0.5 пакетика), ягоди на ваш смак (половина склянки).

Фото: v.img.com.ua

Крок 1: Для початку потрібно збити яйця з цукром, ванільним цукром і сіллю до отримання пишної світлої однорідної маси.

Крок 3: Тепер слід поступово всипати борошно, какао і крохмаль. Робити це потрібно акуратно, щоб не було грудочок.

Крок 4: Змастити форму для випічки маслом або застелити пергаментом, вилити тісто і рівномірно розподілити його за допомогою ложки або лопатки.

Крок 5: Відправити тісто в духовку на 35-40 хвилин при температурі 170 градусів. Готовий бісквіт дістати з форми і дати йому повністю охолонути. Потім розрізати на 2 коржі.

Крок 6: Всі інгредієнти для крему, включаючи ягоди, перекласти в зручну ємність і збити за допомогою міксера або блендера. Збивати потрібно до тих пір, поки крем не стане густим і повітряним.

Крок 7: Збираємо торт. Для цього потрібно гарненько промазати кожен корж кремом, також слід змастити торт кремом зверху і з боків.

Крок 8: Тепер залишилося тільки посипати готовий торт тертим шоколадом і відправити в холодильник. Також можна прикрасити торт цілими ягодами. Десерт можна подавати відразу, або дати йому трохи настоятися, так він просочиться кремом і вийде ще смачнішим.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

Не поспішайте дзвонити сантехніку: дієві лайфхаки для прочищення зливу душу

Експерти з прибирання розповіли, як самостійно прочистити забитий злив в душі і які засоби треба використовувати

На бутерброди, до гарніру і просто так: як приготувати курячу ковбасу вдома

Шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво показав, як приготувати курячу ковбасу без добавок вдома

Сало в буряковому квасі - давній рецепт української закуски

Сало в буряковому квасі - стародавній український рецепт, таке сало можна зберігати два тижні