img

Новини

10:48 В РФ прозвітували про буцімто збиття 74 БПЛА
10:47 Росіяни планували вбивство командира батальйону "Вовки Да Вінчі"
img Суспільство
10:44 Спецпризначенці ГУР показали, як уперше застосували FPV-дрони у відкритому морі
10:25 Північна Корея ставить умови для зустрічі з Трампом – визнання ядерного статусу КНДР
10:21 На столичному Хрещатику молодики, перебуваючи напідпитку, напали та побили чоловіка
09:55 У Чернівецькій області сейсмологи зафіксували землетрус
img Суспільство
09:54 Ворог атакував Україну двома балістичними ракетами Іскандер-М та 37 БПЛА – Повітряні сили
img Суспільство
09:52 У ЦПД пояснили, чим важлива дронів атака на Сальськ у Росії
09:38 Кабмін хоче скасувати одразу 63 дозволи та ліцензії
09:27 Озброєний чоловік відкрив вогонь у хмарочосі в центрі Нью-Йорка – є загиблі
09:25 Росіяни атакували рятувальників, які займались ліквідацією пожежі у Дніпропетровській області
08:58 Правоохоронці проводять антитерористичні заходи в одному з районів Києва
img Київ
08:54 На Миколаївщині через уламки дронів горіли складські приміщення на території агропідприємства
08:34 Через атаку в окупованому Донецьку понад 150 000 жителів залишилися без світла
img Світ
08:29 Ракетний удар по Кам'янському: є загиблі та поранені
До всіх новин
Шарлотка рецепт - як приготувати смачний пиріг із грушами
Поекспериментуйте з класичним рецептом

Як приготувати смачну шарлотку з грушами: простий рецепт

Четвер, 21 жовтня 2021, 12:01
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Осінь - це час затишних вечорів з какао або чаєм і ароматними домашніми десертами. І якщо ви вже пробували пекти смачний гарбузовий пиріг, урізноманітніть своє меню шарлоткою з грушами. theLime ділиться з вами перевіреним рецептом.

Інгредієнти: борошно (130 г), цукор (130 г), яйця (5 шт.), груша (300 г), ванілін або ванільний цукор (1 щіпка), розпушувач (0,5 ч. л.), масло вершкове (1 ст. л.), манна крупа (1 ст. л.).

Також знадобиться кругла форма для випічки діаметром приблизно 26 см.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Духовку заздалегідь розігріваємо до 180°С.

Груші промиваємо під проточною водою, розрізаємо і вичищаємо насіннєві коробочки і плодоніжки, за бажанням очищаємо від шкірки. Потім рубаємо тонкими пластинками.

Яйця поділяємо на білки і жовтки. Білки залишаємо в холодильнику, а жовтки збиваємо з цукром і ванільним цукром (ваніліном) міксером до тих пір, поки вони злегка не побіліють і не збільшаться в розмірах. При цьому цукор повинен повністю розчинитися.

Виймаємо з холодильника білки і збиваємо з дрібкою солі до стану стійких піків.

Борошно з розпушувачем просіюємо через сито - це можна зробити навіть декілька разів. Додаємо його до маси з жовтків, ретельно перемішуємо. Потім частинами акуратно вводимо збиті білки і замішуємо тісто швидкими рухами від низу до верху. Воно повинно вийти повітряним і пишним.

Форму для випічки змащуємо вершковим маслом і трохи присипаємо манкою. На дно рівномірним шаром викладаємо грушеві часточки. Заливаємо їх підготовленим тістом і розрівнюємо силіконовою лопаткою.

Ставимо форму з шарлоткою в гарячу духовку і випікаємо при температурі 180°С приблизно 35-40 хвилин. Пиріг повинен підійти і добре підрум'янитися.

Виймаємо його з духовки і даємо охолонути у формі, потім виймаємо і розрізаємо на порційні шматочки. Можна також посипати цукровою пудрою або полити розтопленою шоколадною глазур'ю.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••
Шарлотка рецепт - як приготувати смачний пиріг із грушами
img

Новини

10:48 В РФ прозвітували про буцімто збиття 74 БПЛА
10:47 Росіяни планували вбивство командира батальйону "Вовки Да Вінчі"
img Суспільство
10:44 Спецпризначенці ГУР показали, як уперше застосували FPV-дрони у відкритому морі
10:25 Північна Корея ставить умови для зустрічі з Трампом – визнання ядерного статусу КНДР
10:21 На столичному Хрещатику молодики, перебуваючи напідпитку, напали та побили чоловіка
09:55 У Чернівецькій області сейсмологи зафіксували землетрус
img Суспільство
09:54 Ворог атакував Україну двома балістичними ракетами Іскандер-М та 37 БПЛА – Повітряні сили
img Суспільство
09:52 У ЦПД пояснили, чим важлива дронів атака на Сальськ у Росії
09:38 Кабмін хоче скасувати одразу 63 дозволи та ліцензії
09:27 Озброєний чоловік відкрив вогонь у хмарочосі в центрі Нью-Йорка – є загиблі
09:25 Росіяни атакували рятувальників, які займались ліквідацією пожежі у Дніпропетровській області
08:58 Правоохоронці проводять антитерористичні заходи в одному з районів Києва
img Київ
08:54 На Миколаївщині через уламки дронів горіли складські приміщення на території агропідприємства
08:34 Через атаку в окупованому Донецьку понад 150 000 жителів залишилися без світла
img Світ
08:29 Ракетний удар по Кам'янському: є загиблі та поранені
До всіх новин
Шарлотка рецепт - як приготувати смачний пиріг із грушами
Поекспериментуйте з класичним рецептом

Як приготувати смачну шарлотку з грушами: простий рецепт

Четвер, 21 жовтня 2021, 12:01
ava
Наталка Лавринець

Редактор стрічки новин, невтомний ентузіаст у пошуку свіжих чуток та сенсацій у світі шоу-бізнесу. Знає реальний вік Олі Полякової, суть скандалу з Регіною Тодоренко і чи вагітна насправді Настя Каменських. Facebook

Осінь - це час затишних вечорів з какао або чаєм і ароматними домашніми десертами. І якщо ви вже пробували пекти смачний гарбузовий пиріг, урізноманітніть своє меню шарлоткою з грушами. theLime ділиться з вами перевіреним рецептом.

Інгредієнти: борошно (130 г), цукор (130 г), яйця (5 шт.), груша (300 г), ванілін або ванільний цукор (1 щіпка), розпушувач (0,5 ч. л.), масло вершкове (1 ст. л.), манна крупа (1 ст. л.).

Також знадобиться кругла форма для випічки діаметром приблизно 26 см.

Фото: pinterest.com

Приготування:

Продовження після реклами
РЕКЛАМА
Продовження після реклами
РЕКЛАМА

Духовку заздалегідь розігріваємо до 180°С.

Груші промиваємо під проточною водою, розрізаємо і вичищаємо насіннєві коробочки і плодоніжки, за бажанням очищаємо від шкірки. Потім рубаємо тонкими пластинками.

Яйця поділяємо на білки і жовтки. Білки залишаємо в холодильнику, а жовтки збиваємо з цукром і ванільним цукром (ваніліном) міксером до тих пір, поки вони злегка не побіліють і не збільшаться в розмірах. При цьому цукор повинен повністю розчинитися.

Виймаємо з холодильника білки і збиваємо з дрібкою солі до стану стійких піків.

Борошно з розпушувачем просіюємо через сито - це можна зробити навіть декілька разів. Додаємо його до маси з жовтків, ретельно перемішуємо. Потім частинами акуратно вводимо збиті білки і замішуємо тісто швидкими рухами від низу до верху. Воно повинно вийти повітряним і пишним.

Форму для випічки змащуємо вершковим маслом і трохи присипаємо манкою. На дно рівномірним шаром викладаємо грушеві часточки. Заливаємо їх підготовленим тістом і розрівнюємо силіконовою лопаткою.

Ставимо форму з шарлоткою в гарячу духовку і випікаємо при температурі 180°С приблизно 35-40 хвилин. Пиріг повинен підійти і добре підрум'янитися.

Виймаємо його з духовки і даємо охолонути у формі, потім виймаємо і розрізаємо на порційні шматочки. Можна також посипати цукровою пудрою або полити розтопленою шоколадною глазур'ю.

Фото: pinterest.com

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

img img

Новини партнерів

РЕКЛАМА
•••