Лайм

Як приготувати домашню нутеллу всього за 2 хвилини: рецепт без варіння

Порадуйте себе та своїх близьких смаколиками

Нутелла – смачна горіхова паста, яку можна купити у магазині, однак все частіше господарки починають готувати цей солодкий десерт вдома, адже так виходить значно вигідніше і при цьому не менш смачніше. Раніше ми розповідали, як зробити нутеллу з додаванням горіхів та вершкового масла, а цього разу поділимося рецептом, з яким впорається кожен. Час його приготування - 2-5 хвилин.

Фото: pinterest

Для приготування пасти за цим рецептом знадобиться мінімум компонентів, часу та зусиль. А найголовніше – із пропорцій, які вказані нижче, у вас має вийти близько 700 г нутелли.

Інгредієнти: 1 ст. молока, 1 ст. цукру, 150 мл соняшникової олії, 3 ст. л. какао, дрібка ваніліну.

Читайте також: Як приготувати домашній зефір із фруктового соку: простий рецепт.

Приготування: у високій ємкості об'ємом 1 л з’єднуємо молоко, цукор та ванілін. Збиваємо міксером чи ручним блендером близько 1 хв – до моменту, поки цукор повністю не розчиниться. Додаємо какао і знову все перемішуємо. Далі додаємо олію і збиваємо ще протягом 1 хв – до моменту, поки маса не стане густою. Все, можна їсти. Смачного!

Фото: pinterest

Готову пасту можна використовувати у якості крему для тортів чи пирогів, намазувати на хліб чи просто їсти ложкою та насолоджуватись неповторним смаком.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Їм завжди не щастить: які знаки Зодіаку притягують до себе невдачі і проблеми

Астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, які притягують невдачі - Овен, Скорпіон, Козеріг, Риби, Стрілець

Сезон в розпалі: готуємо смачний весняний пиріг з ревеню за рецептом Лілії Цвіт

Як у домашніх умовах приготувати незвичайну шарлотку з ревенем, щоб урізноманітнити своє меню та побалувати родину чи гостей

Цибуля дасть хороший врожай: як зробити добриво для її підживлення

Які добрива необхідні цибулі для активного росту, а також для захисту від поширених хвороб, як їх приготувати та вносити