Лайм

Які кольори найбільше підходять блондинкам: топ-4 стильних варіанта

Врахуйте ці рекомендації під час підбору образа

Блондинки можуть носити різні кольори залежно від їхнього тону шкіри, кольору очей та особистих уподобань. Тим не менш, є кілька загальних рекомендацій, які слід враховувати при виборі кольорів, що поєднуються зі світлим волоссям.

М'які та приглушені кольори. М'які пастельні тони, такі як ніжно-рожевий, ніжно-блакитний, лавандовий та м'ятно-зелений, можуть добре доповнити світле волосся. Приглушені кольори, такі як запорошена троянда, зелена шавлія та блакитна пудра, також можуть гарно тонувати блонд.

Теплі кольори. Блондинки з теплим відтінком шкіри можуть чудово виглядати в природних тонах, таких як іржавий, теракотовий та оливково-зелений. Теплі жовті, оранжеві та червоні відтінки також підійдуть.

Читайте також: Як вибрати вдалий колір для фарбування волосся: 5 порад, які убережуть вас від помилки.

Холодні кольори. Блондинки з холодним відтінком шкіри можуть чудово виглядати у відтінках дорогоцінного каміння, таких як смарагдово-зелений, сапфірово-синій та аметистово-фіолетовий. Прохолодні рожеві, пурпурові та блакитні тони також підійдуть.

Нейтральні кольори. Блондинки можуть носити ряд нейтральних кольорів, таких як бежевий, кремовий, сірий та темно-синій. Така палітра сама по собі виглядає дуже дорого та шляхетно.

Важливо пам'ятати, що це лише рекомендації, і кожна людина унікальна. Поекспериментуйте з різними кольорами, щоб знайти той, який найкраще підходить вам і допомагає почуватися впевнено та красиво.

Раніше ми писали, які кольори візуально роблять жінку стрункішою: топ-5 вдалих варіантів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У боротьбі зі шкідниками квітів допомагає чистотіл: як його використовувати

Як приготувати настої зі свіжовикопаного чи висушеного чистотілу, а також як їх застосовувати для боротьби з комахами-шкідниками  

Як приготувати справжні американські панкейки на кефірі, щоб вийшли пишними та ніжними: рецепт

Щоб панкейки вийшли м'якими та пишними, готувати їх потрібно не на молоці, а на кефірі - рецепт популярних американських млинців

Як стилізувати шорти, щоб образи не здавалися застарілими: 7 нових способів

Які моделі жіночих шортів придивитися на літо 2024 року, а також з яким взуттям та одягом їх поєднувати, щоб виглядати стильно