Лайм

Це будуть останні випробування перед тим, як зійде світло перемоги: старець Афанасій навіщував мир Україні

Вищі сили будуть на боці українських воїнів

Мудрий старець Афанасій отримав видіння про майбутнє нашої України. Його пророчі слова сповнили надії, віри та впевненості в нашій перемозі.

Про видіння, яким поділився старець Афанасій, розповіли на YouTube-каналі "Український молитовник".

Читайте також: Дата встановлення миру в Україні вже відома: старець Прохор отримав видіння про кінець війни.

Старець Афанасій говорить, що ворогу на нашій землі залишилось ще недовго.

"Літо буде випробуванням для нашої землі, але воно також принесе нам багато надії та віри у майбутню перемогу. Ми ще повинні бути готові до важких обстрілів великих міст – Києва, Одеси, Харкова, але маємо пам'ятати, що Господь завжди з нами і наші молитви будуть почуті", - каже старець.

Як розповів старець про своє видіння, ще будуть обстріли та випробування, а побачені картини наповнили його серце тривогою – ворог битиме по важливих об’єктах, мріючи зупинити всю економіку країни. Однак українці стійко знесуть всі випробування, лише зміцнивши в своєму серці бажання справедливої помсти для ворога.

"Ці випробування є останніми перед тим, як зійде світло нашої Перемоги. Наші міста витримають удари, бо піднесені мільйонами українців молитви захищають їх, небесні сили підтримують нас, а жодна ворожа ракета не зламає нашого духу", - віщує мудрий монах.

Влітку на полі бою в Україні будуть важкі і звитяжні битви, але Сили Небесні не покинуть нас.

Читайте також: До припинення бойових дій залишилося кілька місяців: ясновидиця дала прогноз про кінець війни в Україні.

"З'являться янголи з мечами світла, які охоронятимуть наші кордони. Вони будуть битися разом з українськими воїнами, приносячи перемоги у кожному бою. В окопах і на полю бою наші воїни завжди виявляли нечувану мужність і героїзм, перемагаючи ворога завдяки Божій допомозі. У найважчих битвах, коли здавалося, що вже немає сил боротися, янголи додавали сили в серця наших воїнів і вони йшли вперед, здобуваючи перемогу за перемогою", - розповів старець.

Також у пророчому видінні старця Афанасія було вказано на звільнення захоплених ворогом територій.

"Вищі сили показали мені, як наші воїни звільняють окуповані території і над нашим Донбасом підіймається український прапор", - поділився видінням старець.

Як віщує Афанасій, кремлівський диктатор помре і в Росії поступово почнуть позбуватися войовничого марення.

"Господь показав мені, що смерть Путіна принесе зміни у політиці Росії, нова влада, можливо, буде намагатися стабілізувати ситуацію, зменшити агресію, нормалізувати відносини з Європою. Але це буде лише перехідний період, бо відплата Божої справедливості за їхні злодіяння продовжуватиметься. Росія невпинно йтиме до руйнування і бідності, що є наслідком їхніх дій", - додав старець.

Також старець у своєму видінні побачив, коли настане мир на українській землі і припиняться бойові дії.

Читайте також: Фундамент миру закладено, але треба ще пережити липень: астролог Влад Росс дав прогноз Україні.

"Мені було показано, як повертаються наші окуповані території - це буде в кінці літа і на початку осені. З початку серпня до 10 жовтня Господь буде благословляти нас миром, ми побачимо, як наші території повертаються під контроль України. Це буде час відновлення і надії.

Ми побачимо, як наша країна відроджується і зміцнюється, як наша економіка починає зростати, як наші люди об'єднується у вірі та спільних зусиллях. Господь буде з нами і ми побачимо його благословення у всіх наших справах", - додав старець Афанасій.

Цікаві новини для вас:

  1. Через пів року вийдемо на підписання мирної угоди: український езотерик дав прогноз закінчення війни.
  2. Україна поверне всі свої території: астролог Влад Росс назвав рік повної перемоги над ворогом.
  3. "Ванга" з Бистриці розповіла, коли закінчиться війна в Україні і чи є ризики переростання у Третю світову.

Новини партнерів

Читайте також

Будуть цвісти до самих морозів: чим підживити петунії і сурфінії

Петунії, сурфінії і калібрахоа люблять регулярні підживлення і правильний догляд - тоді рослини будуть радувати пишним і тривалим цвітінням

Найкраще літо у житті: ці три знаки Зодіаку стануть справжніми щасливчиками

Астрологи розповіли, кого зі знаків Зодіаку чекає незабутнє літо - Лев, Діва, Стрілець запам'ятають цей час на все життя

Приготуйте котлети з "сюрпризом": діти точно будуть просити добавки

Пропонуємо приготувати котлети з кабачками, які будуть їсти навіть діти. Використовувати можна куряче філе або свинину