Лайм

У Заворотнюк розповіли, що може допомогти актрисі одужати

Рідні та колеги актриси звернулися до її шанувальників

Російській актрисі Анастасії Заворотнюк, яка бореться з певною важкою хворобою, в даний момент може допомогти лише колективна молитва про її одужання.

Про це в спеціально створеному Instagram-акаунті "Підтримка Анастасії Заворотнюк" повідомили її рідні та колеги. Нагадаємо, ЗМІ приписують зірці серіалу "Моя прекрасна няня" рак головного мозку. При цьому у актриси цю інформацію досі не підтверджують.

"Соборна (колективна) молитва - це коли сотні і тисячі людей, незалежно від їх місця розташування, одноразово моляться про щось одне, і сила такого прохання багаторазово зростає <...> Ми думаємо, що це прекрасна ідея, і хочемо поділитися нею з усіма, хто побажає підтримати ініціативу", - написали у зверненні до шанувальників актриси.

View this post on Instagram

За останні кілька днів ми отримали від вас величезна кількість добрих слів і побажань. Ми всі читаємо, і вдячні кожному з вас, тому що це дуже надихає. Сьогодні одна з наших передплатниць запропонувала організувати колективну молитву за угодою про якнайшвидшому одужанні нашої Анастасії. Соборна (колективна) молитва - це коли сотні і тисячі людей, незалежно від їх місця розташування, одноразово моляться про щось одному, і сила такого прохання багаторазово зростає. Виходить дуже потужний енергетичний посил, який точно буде почутий. Ми думаємо, що це прекрасна ідея, і хочемо поділитися нею з усіма, хто побажає підтримати ініціативу. І спасибі вам за вашу любов і мудрість!

A post shared by Підтримка Анастасії Заворотнюк (@podderzhka_azavorotnyuk) on

Нещодавно, всупереч негативним прогнозам в ЗМІ і новин про смерть та навіть таємне поховання актриси, стало відомо, що вона одужує. За словами приятелів, нещодавно Заворотнюк перенесла операцію і тепер їй належить курс реабілітації.

За рік до вагітності актриса нібито проходила повне обстеження, включаючи МРТ, але тоді лікарі не знайшли ніяких протипоказань. Тепер же медики з'ясували, що пухлина була настільки малою, що її просто не змогли розгледіти.

Нагадаємо, через ажіотаж в пресі навколо здоров'я артистки її колеги та рідні створили в Instagram окремий акаунт, в якому діляться новинами і спростовують фейки у ЗМІ.

  • Нагадаємо, актриса Анастасія Заворотнюк вже близько трьох тижнів знаходиться в одній з клінік Москви, де їй надають послуги. У цьому ж медзакладі були помічені і її рідні. Незважаючи на відсутність офіційної інформації, коментарів рідних або представників знаменитості, ЗМІ приписують їй рак головного мозку, деякі безпосередньо стверджують, що актриса приречена.
  • У свою чергу, родичі і колеги Заворотнюк вже неодноразово просили шанувальників і журналістів не спекулювати на здоров'ї та існуючій інформації в ЗМІ.
  • Читайте також на The Lime добірку найбільш гучних чуток про здоров'я та лікуванні Анастасії Заворотнюк, яким не варто вірити.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Lime, щоб нічого не пропустити.

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях