Лайм

Немає нічого випадкового: Слава з "НеАнгелів" після розлучення з чоловіком розповіла про зміни в житті

Співачка зізналася, що в її житті все відбувається вчасно

Солістка українського гурту "НеАнгели" Слава Камінська зізналася, що після розлучення з чоловіком влітку 2019-го вона завела нові знайомства, прийняла спонтанні рішення, а також вирушила у подорож, яка принесла їй бурю емоцій і несподівані зустрічі.

Про це співачка розповіла на особистій сторінці в Instagram. Свій пост Слава написала на Балі, куди разом з дітьми втекла на зимові канікули.

"Минулий рік для мене виявився непередбачуваним і трохи змінив плани на найближче майбутнє. Але все в моєму житті завжди відбувається вчасно. Нові знайомства, несподівані зустрічі, подорожі, спонтанні рішення, зміни декорацій - перезавантаження! 2020 - це мій рік, рік щура. І я неймовірно рада, що почався він саме в цій точці планети! Немає нічого випадкового в цьому світі", - написала Камінська.

Нагадаємо, що на Балі Слава перетнулася зі своїм близьким другом і "великою любов'ю" Артемом Івановим - співаком і автором багатьох пісень Камінської. А також погуляла з Павлом Вишняковим, після чого фани стали підозрювати, що між актором і співачкою виник любовний зв'язок.

  • Слава Камінська розлучилася з чоловіком в липні 2019 року. Про розставання пари ходило багато чуток, але недавно пластичний хірург Едгар Камінський вирішив розповісти, що стало причиною розлучення зі співачкою.
  • Раніше в мережу потрапило фото, на якому колишнє подружжя Слава і Едгар Камінський цілуються. Знімок був зроблений на святі на честь днів народження їхніх дітей. Через деякий час солістка "НеАнгелів" вирішила прокоментувати цей романтичний жест.

Найцікавіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime, щоб нічого не пропустити.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: ЛаймЗірки

Читайте також

"Нова мелодія, стара істина": Лобода презентувала сингл Spogady

Співачка Світлана Лобода представила новий сингл з текстом, заснованим на особистих переживаннях