Лайм

Як розмалювати лице на Хелловін: топ-5 простих варіантів макіяжу до свята

Здивуйте друзів своїм образом

Вже завтра, 31 жовтня, відзначатимуть Хелловін або День усіх святих. Це свято набуло популярності в США, а пізніше поширилося і по всьому світу. Шанувальники цього містичного дня перевдягаються у монстрів, казкових персонажів та відомих людей, роблять тематичні десерти, прикрашають свої будинки штучним павутинням, кажанами та ліхтарями з гарбуза. theLime зробив для вас добірку з варіантами простого макіяжу, який доповнить ваш образ на вечірці.

Читайте також: Як розмалювати обличчя на Хелловін: добірка найкращих дитячих образів.

Харлі Квінн

Харлі Квінн це суперлиходійка, пізніше антигероїня всесвіту DC Comics, що спочатку з'явилася в мультсеріалі "Бетмен" у 1992 році, а пізніше була перенесена в комікси. Щоб відтворити її образ, достатньо за допомогою чорного олівця підвести очі та виділити яскраво-червоною помадою губи. А доповнить макіяж маленьке серце на вилицях.

Фото: pinterest.com

Мортісія Адамс

Мортісія Адамс вигаданий персонаж у франшизі "Сімейка Адамс". Щоб відтворити такий макіяж, обличчя необхідно зробити максимально блідим. На верхню повіку наносимо тіні від світлого тону до темнішого, так щоб вийшов ефект плавного переходу. Профарбовуємо чорним олівцем брови, за допомогою підводки виділяємо очі, а тушшю вії. Наприкінці наносимо вишнево-червону помаду.

Фото: pinterest.com

Читайте також: Простий образ на Хелловін-2023: як зробити костюм Брітні Спірс із відомого кліпу.

Уенздей Адамс

Уэнздей Адамс старша дочка ексцентричної родини Адамс. Обов'язково беремо максимально світле тональне покриття, а поверх матуючу пудру з хорошими властивостями, щоб добитися ефекту фарфорової шкіри. Далі виділяємо очі за допомогою чорного олівця та накладних вій. Наприкінці на губи наносимо помаду чорного кольору.

Фото: pinterest.com

Королева вампірів

Вампіри також у багатьох асоціюються зі святом Хелловін. Для того, щоб зробити такий макіяж, необхідно виділити очі за допомогою рожево-коралових тіней з дрібними блискітками, а також нанести подовжуючу туш. Потім промальовуємо губи - спочатку контур олівцем, потім усередині помадою червоного кольору. А також імітуємо криваві патьоки біля рота.

Фото: pinterest.com

Кішка

Якщо ви хочете втілити на святі не страшного, а кумедного персонажа, вибирайте образ кішки чи собаки. Тим більше, що зробити такий макіяж простіше простого: наносимо тональний засіб, потім виділяємо очі за допомогою ефекту смокі айс, а потім малюємо ніс та вуса. Доповнити можна обручем для волосся з милими вушками.

Фото: pinterest.com

Цікаві новини для вас:

  1. Частування на Хелловін: як зробити солодкі поробки з гарбузового пюре.
  2. Що можна приготувати на Хелловін: рецепт солодких булочок з гарбузом і карамеллю.
  3. Що приготувати на Хелловін-2023: рецепт пісочного печива "Пальці відьми" став хітом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Шкільна мода 2024: базовий набір аксесуарів для учня

Які шкільні рюкзаки, сумки та акесуари для школярів у моді у 2024 році - добірка трендів, рекомендації щодо вибору

Низька посадка та сірий колір: який вигляд мають наймодніші джинси 2024 року

Які джинси носити весною 2024 - фасон підкова, колір екрю, сірі джинси та інші актуальні моделі - фото трендових речей

Лофери залишаються головним трендом весняного взуття у 2024 році: фото

Що таке лофери, які моделі цього жіночого взуття зараз у тренді, а також з чим їх поєднувати у весняному сезоні, щоб виглядати стильно