RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Погляд

Стрілянина в центрі Києва: сліди ведуть до терористів у Кремль

Україна має справу з державою, владу в якій вже 100 років утримують міжнародні терористи

Україна має справу з державою, владу в якій вже 100 років утримують міжнародні терористи У Києві стався замах на добровольців АТО Адама Осмаєва і Аміну Окуеву Фото: npu.gov.ua

У четвер, 1 червня, в Києві стався замах на добровольців АТО Адама Осмаєва і Аміну Окуєву. Представники влади кажуть, що кілер неодноразово бував в Росії. ЗМІ стверджують, що він пов'язаний з чеченським лідером Рамзаном Кадировим. Які методи боротьби з міжнародним тероризмом має взяти на озброєння Україна, і чому сліди від стрілянини в центрі Києва ведуть у Кремль, "Апострофу" розповів російський фінансист і блогер Слава Рабинович.

Яка мета вбивства брата Кім Чен Ина Кім Чен Нама в аеропорту Куала-Лумпур (13 лютого 2017 року) - бандити перебувають при владі, що в КНДР, що в Росії, займаються державним тероризмом. У Росії при владі перебуває КГБшник, і всі найважливіші державні посади навколо нього займають КГБшники. Відповідно, який піп, такий і прихід.

Вбивство в центрі Києва колишнього депутата Держдуми Дениса Вороненкова, який співпрацював з українською владою - це абсолютно з тієї ж опери. Те, що сталося вчора, те, що сталося з Кім Чен Намом, те, що сталося з Левом Троцьким, - його вбивство за допомогою льодоруба, те, що сталося в центрі Лондона з Олександром Литвиненком, - все з однієї опери.

Україна має справу з сусідньою державою, де владу вже 100 років утримують бандити та міжнародні терористи. Ви повинні цьому протистояти, як тільки можете. Я думаю, якщо не можете протистояти самі, то зверніться до експертизи таких держав, як Ізраїль, США. Але це неможливо терпіти. Цьому потрібно чинити опір. Свідчення кілера, який вчинив замах на Осмаєва, потрібно використовувати для тиску на Росію.

У центрі Москви вбито Бориса Нємцова. Особисто Путін вже третій рік саботує слідство і суд у цій справі. Це абсолютно очевидно, що єдина людина, яка може давати розпорядження щодо такого саботажу, - тільки Путін.

Неважливо, що скажуть на суді присяжні - це не суд, а фарс. Будь-який суд в Росії, будь то суд про захист честі й гідності або суд про вбивство, це не суд. Він не має нічого спільного з судом, змагальністю сторін. У випадку Бориса Нємцова - не має нічого спільного зі слідством.

До ланцюжка жертв, зазначеного вище, можна включити не лише Бориса Нємцова, а ще й Анну Політковську, Юрія Щекочихіна, який розслідував вибухи будинків у Москві та Волгодонську в 1999 році, і багатьох інших. Це все ланки одного ланцюга. У Росії реально владу захопили бандити і міжнародні терористи. Адже вони влаштували в центрі британської столиці вбивство людини (отруєння Олександра Литвиненка, - "Апостроф") за допомогою надзвичайно небезпечних радіоактивних речовин. Це вже ядерний тероризм.

Читайте також

Концтабір на окупованих територіях, що означатимуть для України вибори Путіна

Путін фальсифікував результати виборів 2024 року, щоб показати підтримку, зокрема й на окупованих територіях України

РДК у бороду, ЛСР у ребро: головні цілі Путіна на "виборах"

Кремль хоче намалювати підтримку Путіну на захоплених територіях України, щоб легітимізувати їхню окупацію

Людина, яка змогла: чому Залужному вдалося звільнитися з військової служби

Обставини визнання Валерія Залужного непридатним для несення військової служби викликали питання у суспільстві