RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Юлія Світлична провела важливу для України зустріч з дипломатом Італії: фото

Голова Харківської обласної адміністрації Юлія Світлична провела зустріч з послом Італії в Україні Давида Ла Чечилія.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook.

"За цей час нам вдалося спільно реалізувати цілий ряд проектів. Це, зокрема, відкриття прямих авіарейсів з Харкова в Рим і Мілан. Торговий оборот між Харківською областю та Італією збільшився майже на 20%. Реалізовано величезну кількість спільних культурних проектів", - розповіла вона.

Так, перспективними на сьогодні сферами співпраці між Італією і Україною є агросфера, промисловість, транспорт і логістика, енергетика, а також наука і освіта.

"Зараз наше завдання - сконцентруватися і постаратися задіяти ще більше інвестицій для того, щоб розвивати сільське господарство, енергетику, науку і освіту", - зазначив пан посол, підбиваючи підсумки зустрічі.

Італійський посол запросив главу ХОДА та підприємців регіону взяти участь в бізнес-форумі, який відбудеться в Римі 16 червня.

Відзначимо, що з початку своєї каденції, зими 2018 року, це вже п'ятий візит Давида Ла Чечилія в Харківську область. Під час нинішньої поїздки пан посол в Харкові зустрівся з керівником області Юлією Світличною, відвідав наукову конференцію в ХНУ ім. В. Н. Каразіна, присвячену 500-річчю від дня смерті Леонардо да Вінчі, а також поспілкувався з представниками бізнесу.