RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Людину Путіна жорстко поставили на місце в США через Україну: подробиці

Держсекретар США Майк Помпео, обговорюючи підсумки "нормандського саміту", заявив міністру закордонних справ Росії Сергію Лаврову, що Крим належить Україні.

Про це повідомляє "Апостроф" з посиланням на РБК-Україна.

"Я ще раз підкреслив міністру Лаврову, що Крим належить Україні і що рішення конфлікту на сході України починається з дотримання Мінскіх угод", - сказав Помпео.

У свою чергу, Лавров підкреслив, що принципово важливо, що підсумковий документ, який президенти Росії, України, Франції та канцлер Німеччини схвалили, підтверджує непорушність Мінських домовленостей і вимагає їх повного виконання.

У той же час, президент США Дональд Трамп вказав Лаврову на неможливість впливу Москви на президентські вибори в США в 2020 році.

"Президент Трамп застеріг від будь-яких спроб Росії втрутитися у вибори в США і закликав Росію врегулювати конфлікт з Україною", - йдеться в повідомленні адміністрації американського президента.

При цьому Лавров на прес-конференції після зустрічі з Трампом заявив, що тема американських виборів на їх переговорах не обговорювалася.

Як повідомляв "Апостроф", раніше Зеленський жорстко осадив Лаврова на зустрічі в Парижі в понеділок, 9 грудня.