RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Медиків кинули на гроші, всі тікають: з'явилася розповідь про коронавірусне "пекло" в Росії, відео

Медсестра, яка працювала з хворими на COVID-19 в підмосковній Комунарці (Російська Федерація), розповіла, що медичний персонал залишили без президентських доплат і відправили "скаржитися Путіну".

Справжня "битва" ще попереду: як змінюється ситуація з коронавірусом в Україні та світі (оновлюється)

Відповідне відео вона опублікувала на відеохостингу Youtube.

"Це офіційне звернення і це не провокація. Ми не раби! Я працювала в компанії "Арні" з 2019 року. У березні 2020 року нас перевели з 40 лікарні на ВДНГ в Комунарку. Я працювала чесно, виконувала свої обов'язки. Працювала по дві доби, а іноді по три доби поспіль. Нас перестали годувати, нам стали видавати б/у речі. А я при цьому заходила в палати людей, тим самим піддаючи їх нової інфекції, тому що в цьому костюмі я ходжу спочатку в реанімацію, а потім наверх", - описала свою ситуацію вже колишня медсестра.


За її словами, у персоналу лікарні не було місця, де можна було прийняти їжу і кімнат, де можна було відпочити.

"Ми працювали на трьох ставках: як молодший медичний персонал, як буфетниці і як кастелянші. Ніхто нам додаткову роботу не оплатив. Я отримала зарплату в квітні 26 тисяч", - поскаржилася вона.

За її словами, співробітники лікарні після отримання заробітної плати стали масово звільнятися, а ті, хто залишився, шукають нову роботу.

"Я хочу, щоб нас нарешті почули і виплатили гроші, які обіцяв нам Володимир Володимирович Путін. На що нам сказали наші менеджери, коли ми звернулися до них із запитанням: "Вам Путін обіцяв, нехай Путін вам і виплачує", - зауважила колишня медсестра.

Наталя додала, що хотіла написати лист Путіну, але не впевнена, що воно б дійшло, тому попросила про допомогу журналістку, з якою познайомилася в Комунарка.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії продовжує стрімко зростати число заражених коронавірусом. За останню добу, 27 квітня, тут офіційно зареєстровано 6411 нових випадків.