RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Світ

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

11 травня

10 травня

Всі новини

Трамп опинився в центрі скандалу - він відмовився відповідати на "незручне" питання журналістки

Президент США Дональд Трамп під час свого виступу не став відповідати на питання одного з журналістів. Коли представник преси продовжив незручну тему, лідер США просто розвернувся і пішов з трибуни.

Про це пише видання 360tv.ru.

Під час виступу Трампа в Нью-Джерсі кореспондент CBS News Паула Рід задала йому питання про проект "Вибір ветеранів". Журналістка спробувала спіймати президента на брехні, адже проект створили за два роки до того, як Трамп отримав свій пост.

"Чому ви повторюєте, що саме ви запустили "Вибір ветеранів"? Він був прийнятий в 2014 році, це помилкове заяву, сер", - сказала Рід.

Після цієї заяви голова США відразу ж спробував передати слово іншому журналісту. Але кореспондент кілька разів перебила його, продовживши свій своє питання. У цей момент присутні стали сміятися. В результаті Трамп подякував усім і пішов з трибуни.

Як писав "Апостроф", президент США Дональд Трамп підписав указ, який забороняє будь-які угоди з китайською компанією ByteDance - власником популярної соціальної мережі TikTok. Санкції вступають в силу через 45 днів і покликані усунути загрозу, яку платформа являє для безпеки США.