RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Спорт

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Фанати висміяли спробу Суркіса приписати тріумф національної збірної румунському тренеру - ЗМІ

Першу в історії перемогу України над Іспанією в 4 турі Ліги націй президент київського "Динамо" Ігор Суркіс "приписав" наставнику "біло-синіх" Мірчі Луческу.

Про це пише"Голос".

За словами Суркіса, футболісти Ілля Забарний, Віталій Миколенко, Олександр Караваєв і Георгій Бущан додали за останні кілька місяців.

"Ще два місяці тому могли ми уявити, що Забарний буде основним футболістом збірної України? Що Миколенко буде грати не зліва, а в центрі захисту? Що Караваєв вийде не справа, а зліва і чудово проведе матч на цьому фланзі? Кому потрібно сказати спасибі? - Луческу", - заявила президент "Динамо".

Суркіс додав, що тепер гравці "Динамо" можуть не боятися "Ювентуса" і "Барселони", оскільки вони перемогли Іспанію. Заява Суркіса піддалася різкій критиці з боку футбольних уболівальників.

"Улюблені пісні Ігорка. Давно не чути було цієї суміші з бравади і пихи про видатний внесок гравців в успіхи збірної", - йдеться в коментарях під заявою Суркіса на сторінках інтернет-ЗМІ.

"У мене просто медалей не вистачає! Бушану три відразу! Гравцям всім! Луческу три! І Суркісу! Він же Луческу знайшов! Теж три", - іронізують вболівальники.

"Пішло-поїхало. Суркіс дочекався свого зоряного часу: Динамо всіх врятувало, Динамо перемогло Іспанію, порвемо Барселону і Ювентус! Нічого не змінюється", - коментують українці.

Фанати поцікавилися у Суркіса, чому він не приписував Луческу поразку збірної в матчі з Францією з рахунком 7-1. Вболівальники нагадали, що не всі зазначені футболісти збірної є вихованцями столичного ФК: "Виходить, що Караваєва зарахував як 9 вихованця в основі. Та й Сидорчук не є вихованцем "Динамо". А Шапаренка взяли з Маріуполя в 17 років", - коментують вболівальники.

Нагадаємо, національна збірна з футболу вперше в історії здобула перемогу над збірною Іспанії в рамках турніру УЄФА Ліги Націй 13 жовтня.

"Тренерському штабу на чолі з Андрієм Шевченком вдалося пустити матч за потрібним сценарієм і добитися результату", - констатували футбольні оглядачі.

Вони відзначили, що Шевченко здивував стартовим складом - Україна на поєдинок з Іспанією вийшла з двома чистими опорниками.

"Багато в чому це рішення внесло головні відмінності від поєдинку виїзного проти Іспанії... В грі проти іспанців з'явилося те, чого так не вистачало в попередніх матчах - стрункість думки і дисципліна. Кожен футболіст на 100% знав, що від нього вимагає конкретна ситуація. Гравці діяли як злагоджений механізм. Ми бачили, що постійно працювала підстраховка, взаємозамінність", - йдеться в оглядах.