RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Названо чотири знаки Зодіаку, на яких чекає успіх і великий прибуток в січні

У січні 2021 року відразу чотири знака Зодіаку можуть поліпшити свій фінансовий стан, отримати нові пропозиції про роботу або познайомитися з цікавими людьми.

Про це йдеться в матеріалі на сайті NewsBand.

Близнюки

У представників цього знака з'являться можливості для збільшення доходу, їх сімейний бюджет може несподівано поповнитися. Особисте життя також порадує цікавими подіями, особливо це актуально для тих Близнюків, які шукають пару в своєму місті. Експерти рекомендують близнюкам використовувати всі надані долею шанси в січні 2021.

Діва

Для представників цього знака січень стане місяцем, в якому фінансові справи будуть в пріоритеті. У цьому місяці буде можливість переукласти трудовий договір на більш вигідних умовах, або знайти роботу, яка краще оплачується. При цьому є можливість конфлікту, який вийде вирішити за допомогою порад від близьких. Також місяць буде емоційно складним - Діви будуть зносити мости за собою. Є ймовірність стресової ситуації для Дів-чоловіків і знайомства з цікавим чоловіком для Дів-жінок.

Терези

Терезам в січні 2021 доведеться вирішити складне питання, пов'язане з сім'єю, також очікуються гості. При цьому приємні події для Терезів будуть пов'язані з грошима - у них з'явиться можливість збільшити свій прибуток. Також січень для Терезів буде сприятливим для романтичних відносин.

Козеріг

У Козерогів в січні 2021 року будуть несподівані причини для радості, пов'язані в основному з романтичними стосунками. Також січеньстане сприятливим для Козерогів, щоб розвинути свої професійні навички, на роботі їм надаватимуть підтримку колеги і начальство. Для власників бізнесу серед Козерогів є ймовірність успішної реалізації свіжої ідеї. Чоловіки-Козероги успішно виконають важливу для них роботу або здійснять давній проект, жінок очікує нове знайомство з можливо відомим чоловіком.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, на яких чекає успіх в прийдешньому 2021 році - році Білого металевого бика.