RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Справа Оленки живе: мережі повеселив моторошний пам'ятник російському даїшнику на пеньку

Після "слави" пам'ятника Оленці, який встановили в Росії, там продовжили справу створення дивних арт-об'єктів. Цього разу "шедевр" встановили в Ростовській області - там з'явився пам'ятник даїшнику на пеньку.

Про це повідомляє видання "За рулем".

Дерев'яна скульптура даїшника з'явилася в місті Азов Ростовської області біля будівлі місцевого відділку, причому виготовили її зі старого дерева місцеві майстри.

"Народні умільці, які працюють по дереву в Азові, запропонували встановити на пеньку пам'ятник даішнику. Пеньок послужив постаментом, а з іншого дерева вирізали фігурку співробітника Державтоінспекції. Причому над його зовнішнім виглядом працювали спільно з поліцейськими", - пише видання.

Виготовили і встановили фігурку безкоштовно.

Карикатурний даішник, що надуваючи щоки, свистить і вказує жезлом, відразу став "зіркою мережі". Користувачі соцмереж залишили чимало уїдливих коментарів до фото "пам'ятника".

"Так даішники і виглядають! Попадання один в один! Премію цьому архітектору!", "Він дерев'яний. А значить скоро буде місто палаючих статуй", "Нічого ви не розумієте! Це яскравий приклад примітивізму! Серйозний напрямок в мистецтві. А ви все жартуєте ..."," Уявляєте, Мікеланжело цю х*рь приносить герцогу Медічі? Його б спалили чи четвертували?", "Схожий на братика Оленки Іванушку", - пишуть в мережі.

А тим часом в Якутії (Російська Федерація) місцевий майстер Михайло Боппосов створив з гною символ наступаючого 2021 року за східним календарем - скульптуру Бика, з ніздрів якого йде пара.

Раніше в мережі показали пам'ятник князю Дмитру Пожарському, який встановлений в Росії. Його також "охрестили" братом Оленки.