RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

​Названо п'ять найщасливіших знаків Зодіаку - їм щастить по життю у всьому

Астрологи виділили серед усіх найщасливіші знаки Зодіаку.

Про це повідомляє Еlle.

Близнюки (1 місце)

Емоційність цього знака допомагає їм бачити всі барви життя. Часто дивляться на все з позитивної сторони. Вони легко можуть бути лідерами і наставниками.

Водолій (2 місце)

Їхня мудрість дозволяє бути відкритими світу. Обожнюють спілкування і свята, шукають завжди щось нове для себе і прагнуть досягати всіх цілей.

Лев (3 місце)

Самозакоханість цього знака радує їх. Вони здатні створювати гармонію і затишок навколо себе. Леви можуть розслабитися і вміють залучати оточуючих.

Овен (4 місце)

Уміють відокремлювати важливе від дрібниць. Тому акцентують увагу лише на головному і радіють процесу. Можуть домогтися кар'єрних висот і часто люблять драйв.

Рак (5 місце)

Вони здатні налаштувати себе на щастя, бачити у всьому тільки хороше. Але ніхто не каже, що їм це не коштує ніяких зусиль. Намагаються подолати перешкоди і знову повернутися в колію.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи склали гороскоп для знаків Зодіаку, які можуть забути про проблеми і почати нове життя вже найближчим часом. Таких знаків виявилося шість, саме їм судилося підкорити хвилю щастя в 2021 році.