RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Політика

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Зеленський та Коломойський у Буковелі: у мережі хвиля жартів з фото від олігарха

У вівторок, 4 січня, президент Володимир Зеленський приїхав на відпочинок до Буковеля та оселився в тому ж готелі (Radisson Blu Resort Bukovel), де в цей час перебував олігарх Ігор Коломойський із сім'єю, який запевнив журналістів, що не спілкувався з главою держави і взагалі одразу поїхав.

Про це написав у Facebook журналіст, головний редактор Цензор. Нет Юрій Бутусов.

"Я щойно покинув готель, їду. Я заїхав до Radisson 30 грудня. Наскільки мені відомо, президент зупинився в іншому крилі готелю, з окремим входом та ліфтом. Ми з президентом не бачилися і не спілкувалися. Вчора ми вечеряли в готелі і не знали, що президент заїхав. Я про прибуття Зеленського в готель дізнався від журналіста Ткача, сьогодні о 15:13. Ще раз повторюю, що ми з Зеленським не спілкуємося, це збіг", - заявив Коломойський.

Бутусов також опублікував фото з машини, які Коломойський надіслав йому як доказ, що він виїхав із Буковеля.

Проте українці дуже скептично поставилися і до заяв Коломойського і до його "фотодоказів". Вони дійсно дуже слабкі, тому що на фото навіть немає самого олігарха, і воно могло бути зняте будь-коли і де завгодно. Ситуація стала приводом для жартів та іронії.

Як розповідав "Апостроф", раніше карпатська мольфарка Магдалена Мочіовські дала передбачення, чи Зеленський дотягне до кінця терміну.

Читайте також матеріал "Апострофа" про те, що Банкова веде боротьбу з олігархами на користь Ігоря Коломойського: Коломойський без медалі: як Зеленський проводить деолігархізацію.