RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

Всі новини

Путін має дві цілі в Україні: російський публіцист розкрив плани Кремля

У російського президента, який розв'язав у лютому повномасштабну війну в Україні, зараз є дві ключові цілі. Він готується підірвати Запорізьку АЕС, звинувативши в цьому Київ, а також зірвати наступ ЗСУ.

Такою думкою поділився відомий російський публіцист Андрій Піонтковський в інтерв'ю Наталі Влащенко.

"Людина, яка розмахувала ядерною бомбою і погрожувала всьому світу в день вторгнення в Україну 24 лютого, тепер повністю змінила концепцію. Тепер каже, що вона за мир і проти ядерної зброї. Тому що Путін зараз готується до двох цілей - підірвати ЗАЕС, звинувативши в цьому Україну і зірвати наступ української армії", - висловив свою думку Піонтковський.

Він попередив про те, що після удару по атомній електростанції в Енергодарі продовження війни буде неможливим. Після цього всі почнуть кричати про те, що потрібно негайно зупинити все і дати перемир'я за будь-яку ціну. Воювати на отруєній території буде неможливо.

Таким чином, вважає російський публіцист, кремлівський диктатор одним ударом досягне своєї мети. Він зупинить наступ ЗСУ на тимчасово окуповані РФ території, зокрема на Херсон, вогонь та постачання зброї Заходу.

Нагадаємо, раніше український президент Володимир Зеленський попередив про те, що РФ може спровокувати найбільшу в історії ядерну аварію на Запорізькій атомній електростанції.