RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

В Україні різко зміниться погода вже незабаром: прогноз синоптика

У понеділок, 21 листопада, в деяких областях України пройдуть дощі та мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, ожеледиця та поривчастий вітер, але найближчими днями в Україні похолодає, опадів стане менше. У той же час, цього тижня температура повітря в країні буде вищою за середні багаторічні показники.

Про це повідомив синоптик Ігор Кібальчич, пише "Метеопрог".

У понеділок та вівторок активний південний циклон принесе погіршення погоди у більшість регіонів країни. Очікується сніг та дощ, місцями - ожеледиця та налипання мокрого снігу.

У вівторок, 22 листопада, очікується похолодання до -3...+2 градусів, у південних, центральних та східних областях - +2+7 градусів. Опади поступово припиняться, лише у східній частині та Приазов'ї пройдуть дощі. Вітер північно-західний, 7-12 м/с.

У середу, 23 листопада, опадів також не очікується. Вночі та вранці місцями можливий туман у північних, центральних та південних областях. У нічний час прогнозується від -6 до -1 градуса, вдень -2+3 градуси, у південній та західній частині тепліше – від +2 до +7 градусів. Вітер переважно північно-західний, у західній частині південно-східний, 5-10 м/с.

Читайте також: Заморозки та потепління до +20: яка погода буде в Україні цього тижня

У четвер, 24 листопада, істотних опадів також не очікується. Вночі та вранці місцями можливий туман. Вночі стовпчики термометрів покажуть -3+2 градуси, вдень потеплішає до 0+5 градусів, на крайньому півдні, у Криму та Закарпатті прогнозується 6-11 градусів зі знаком "плюс".

Як писав "Апостроф", раніше в Укргідрометцентрі розповіли, чи будуть сильні морози та сніг цієї зими.