RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Успіх у Водоліїв та конфлікти у Стрільців: гороскоп на 28 листопада

Понеділок - це завжди добрий шанс почати життя з нової сторінки. Цього тижня - це й справді можливо, бо зірки обіцяють багато нових можливостей та шансів!

Експерти розповіли, чого чекати від нового дня.

Читайте також: На них обрушиться "грошовий дощ": п'ять знаків Зодіаку розбагатіють на рік Кролика

Овен

Експерти дуже рекомендують у цей день більше уваги приділити своїм рідним, особливо найменшим. Займіться врегулюванням господарсько-побутових питань, можна потурбуватися про підвищення комфорту та затишку.

Телець

У цей час вам доведеться подумати про стабільність партнерських відносин і мати справу з необхідністю шукати нові шляхи для розвитку. У майбутньому це допоможе змінити свою долю. Настав час діяти, не сидіть на місці: під лежачий камінь вода не потече!

Близнюки

Перша половина цього понеділка може бути непростою, вона принесе розгубленість та невпевненість. Контакти з керівництвом та партнерами можуть бути проблемними. Друга половина дня принесе підтримку з боку нових колег чи друзів. Потрібно виявити самостійність та показати, на що ви здатні!

Рак

Людина, яку ви давно і добре знаєте, може попередити про труднощі, які незабаром потрібно буде подолати. В результаті ви зможете вибратися зі складної ситуації. Можна довіритися близьким та рідним, але треба уникати заздрісних та неприємних людей.

Лев

Близькі люди та кохані в цей період нададуть вам таку необхідну та важливу підтримку в будь-яких труднощах та починаннях, розділять радість удач.

Діва

Ваша комунікабельність дуже мінлива. Можуть з'явитися деякі нестиковки, запізнення та ошукані очікування. Потрібно дуже уважно ставитися до всіх справ, зустрічей та обіцянок.

Терези

Вранці та в обід можуть виникнути труднощі у бізнесі та справах, у другій половині понеділка можуть спостерігатися проблеми у сімейних та професійних стосунках. Не треба намагатися перекласти турботи на чужі плечі.

Скорпіон

Незважаючи на нестабільність, у цей день ви зможете досягти нових висот у роботі, покращити стосунки з рідними людьми та друзями, покращити матеріальне становище. За допомогою своїх особливих здібностей та працьовитості ви зумієте досягти чималих висот!

Стрілець

Імовірні реорганізація на роботі, конфлікти. Стрільці можуть виявляти зайву запопадливість і захочуть відразу ж досягти результату. Щоб уникнути серйозних проблем і фінансових втрат, вам необхідно серйозніше ставитись до своїх обов'язків і не чекати надто швидкого результату.

Козеріг

У другій половині цього понеділка раптово та сильно виростуть ваші амбіції. У партнерстві можуть спостерігатися труднощі через ревнощі. Якщо цього дня ви хочете досягти якогось успіху, не потрібно розкривати справжні плани та вестись на провокації.

Водолій

Цей період має бути дуже успішним та позитивним. Робота принесе вигідні контракти та хороші пропозиції. У домі з'являться нові люди, очікуються приємні знайомства. Огляньтеся - можливо, ви не помічаєте відданої людини, яка призначена вам долею.

Риби

У вирішенні проблем допоможуть друзі, партнери та покровителі, люди, які цінують вас та поважають. Якщо будете вперто працювати, то виправдаєте турботу та участь близьких та колег у вашій долі.

Нагадаємо, астрологи розповіли про знаки Зодіаку, які зуміють залишити собі за мету до кінця поточного місяця.