RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

Як створити чарівну атмосферу для дитини: три корисні секрети

Щоб Різдвяні та Новорічні свята краще запам'яталися дітьми, навіть через можливу відсутність снігу, батькам варто створити для них атмосферу магії та казки.

"Апостроф" пише, як зробити так, щоб дитина перейнялася духом свята.

Декор та прикраси

Естетичний бік прикрашання будинку до свята є дуже важливим, тому потрібно дати дітям можливість взяти участь у створенні чарів.

Читайте також: У Києві відкривається резиденція Святого Миколая: адреса та час роботи

Дитина буде дуже горда, якщо батьки запросять її допомагати вибирати декор, питати поради у виборі ялинки, гірлянд та інших святкових аксесуарів.

Новорічні книги

Існує маса відмінних літературних творів, які допоможуть дитині увійти у свято вже підготовленим до очікування дива. Різдвяні оповідання та казки можна і потрібно читати разом вечорами. Також можна всією родиною переглянути сімейний новорічний фільм.

Адвент-календар

Календар для відстеження зворотного відліку до Різдва, який складається з 24 вікон або карток, набуває все більшої популярності. На кожен день для дитини можна приготувати цікаві завдання, за виконання яких вона отримає частування. Такий календар подарує позитивні емоції та радість, адже дитина з нетерпінням чекатиме на новий день, щоб дізнатися, який сьогодні сюрприз йому приготували батьки.

Нагадаємо, раніше "Апостроф" писав, якою буде новорічна ялинка у Києві.