RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

30 квітня

Всі новини

Ви стали невід'ємною частиною наших перемог: у ЗСУ потужно привітали волонтерів зі святом, відео

5 грудня - Міжнародний день волонтера. Для України це свято набуло особливого символізму, оскільки наші волонтери щодня вносять неоціненний вклад у наближення перемоги над ворогом, допомагаючи й підтримуючи ЗСУ.

Командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв привітав українських волонтерів зі святом.

Російсько-українська війна триває вже дев'ятий рік, і впродовж усього цього часу волонтери стали надійним тилом для українського війська.

Читайте також: Включав українську музику і людям подобалося: відомий волонтер розповів, як "дратував" окупантів у Херсоні

"Увесь цей час Ви з нами: Ви – поруч в окопах, Ви – біля поранених у шпиталях, Ви –завжди в дорозі і там, де необхідна підтримка нам – українцям", - наголосив Сергій Наєв.

За його словами, зараз важко переоцінити старання волонтерів у налагодженні шляхів постачання медикаментів, продуктів харчування, одягу та автомобільної техніки, які так необхідні нашим захисникам і захисницям.

"Я з великою пошаною і вдячністю скажу, що Ви стали невід’ємною частиною нашого протистояння і наших перемог! З Міжнародним днем волонтера Вас! Слава Україні! Разом переможемо!" - сказав командувач ОС ЗСУ.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що волонтери розсекретили навідників ракет на українські міста.