RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

Всі новини

Весняна температура, мокрий сніг та дощі: чого очікувати від погоди найближчими днями

Початок першого зимового місяця відзначився морозною погодою, проте уже найближчим часом очікується потепління, мокрий сніг з дощем та по-весняному рвучкий вітер.

Про це розповіла синоптик Наталка Діденко у Telegram-каналі.

За її словами, у п'ятницю, 9 грудня практично по всій території України буде досить тепло, як для зими. Температура повітря коливатиметься від 0 до 5 градусів у більшості областей, при цьому на півдні України буде традиційно тепліше – там стовпчики термометрів піднімуться +4…+9°C, а в Криму температура взагалі сягне +14°C.

Читайте також: Окупантів доведеться топити у зимовій багнюці: народний синоптик дав прогноз на три місяці

Синоптик попередила, що при цьому, у більшості регіонів пройде мокрий сніг та дощ, а на заході та сході періодично очікуються сильні пориви вітру.

У столиці також пройдуть опади у першій половині дня у вигляді мокрого снігу, температура повітря вдень триматиметься близько нуля, а вночі опуститься до -1…-3°C. При цьому, на вихідних у Києві очікується майже весняна погода із температурою повітря +8°C, яку зіпсує різкий вітер та дощі.

В інших областях 10-11 грудня також температура повітря суттєво підвищиться до +4…+12°C, але волога погода та сильний вітер зберігатимуться.

Раніше ми публікували прогноз синоптиків на зиму 2022-2023 років.