RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Гороскоп на День святого Миколая та Різдво: що обіцяють зірки вашому знаку Зодіаку

Гороскопи допомагають знакам Зодіаку правильно планувати день, тиждень чи навіть рік. Особливо актуально це стає перед святами - Днем святого Миколая та Різдвом - коли з'являється чимало справ і пропозицій.

Астрологиня Марина Скаді зробила гороскоп для всіх знаків Зодіаку на період з 19 до 25 грудня.

Енергетичне тло й психоемоційний клімат тижня буде набагато сприятливішим за попередній. Варто лиш почати створювати навколо себе позитив, і тоді приємні події ставатимуться доволі часто.

Читайте також: Кому новий рівень стосунків, а кому остаточний розрив: любовний гороскоп на 2023 рік

Овен

Будь-яка справа, за яку візьмуться Овни принесе прибуток. Головне зберігати впевненість у собі.

Телець

Тельці отримають вигідну пропозицію, від якої несила буде відмовитися. Однак заради цього доведеться працювати навіть у святкові дні.

Близнюки

Астрологи кажуть, що зараз не найкращий час для романів, попри святкову й романтичну атмосферу навколо. Доцільніше буде зайнятися вирішенням проблем, які Близнюки давно вже відкладали.

Раки

Ракам потрібно приділити увагу своєму фізичному й ментальному здоров'ю. Не завадить провести День святого Миколая та Різдво в колі найближчих людей.

Лев

На Левів можуть чекати конфлікти й відверті сварки. Слід у будь-який спосіб вирішити проблеми без скандалів, щоб не зіпсувати свята.

Діва

Зірки пророкують Дівам тиждень з відповідальними й серйозними справами. Потрібно набратися терпіння, уважності й моральних сил.

Терези

У Терезів з'являться всі можливості для виконання справ і реалізації планів. Астрологи радять скористатися таким шансом.

Скорпіон

Скорпіонам необхідно забути про лінощі й почати активно діяти, щоб до Нового року встигнути досягти цьогорічної мети.

Стрілець

Гороскоп для Стрільців передбачає, що на представників цього знаку Зодіаку чекає несподівана поїздка або ж зміна роботи, однак це може бути взаємопов'язано.

Козоріг

Чудовий час для нових знайомств, початку нових проєктів і взагалі для невеличких позитивних змін у житті.

Водолій

Існує можливість покращити фінансове становище. Головне тримати всі справи під контролем і не довіряти підозрілим людям.

Риби

Тиждень запам'ятається тим, що Риби припинять будь-які стосунки з токсичними людьми. Це дасть їм можливість впустити в життя щось нове й позитивне.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що астролог озвучив гороскоп для України на 2023 рік.