RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Зеленський зробив гучну заяву про свій бізнес в Росії: відео

Шоумен і кандидат в президенти України Володимир Зеленський вийшов зі складу кіпрської компанії, яка належить російській кінокомпанії "Грін Філмс".

Про це повідомляє видання "Українська правда".

У документі від 23 січня 2019 року, який Зеленський показав на відео, йдеться, що він володіє 300 акціями компанії Green Family LTD, і заявляє про свій вихід зі складу акціонерів компанії.

А також шоумен заявив, що "в найбільш короткий термін здійснить всі необхідні дії, передбачені чинним законодавством для виходу зі складу акціонерів компанії".

"28 років наші політики щось там обіцяють і потім обов'язково брешуть. Не хочу бути таким, неприємно бути таким. Тому я пообіцяв і я зробив, і мені для цього 5 років чекати не треба", - сказав він.

Нагадаємо, Володимир Зеленський був акціонером кіпрської компанії Green Family LTD, яка володіє компанією "Грін Филмс", яка знімає фільми на території РФ. Саме ця компанія була в центрі розслідування програми Радіо Свободи "Схеми". Журналісти повідомляли, що компанія принесла власнику прибутку 13 мільйонів доларів.

Як повідомляв "Апостроф", керівництво телеканалу "1 + 1" спростувало слова шоумена і кандидата в президенти України Володимира Зеленського про те, що поява його звернення в новорічну ніч викликано технічною помилкою. А згідно з даними соцопитування, проведеного в Україні з 10 по 17 січня, серед потенційних кандидатів на пост президента лідирують Юлія Тимошенко і Петро Порошенко.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: Бізнес