RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Розслідувачі розповіли, як компанія УНЛ маніпулює інформацією

Компанія "УНЛ" маніпулює інформацією, щоб відвернути увагу від суті розслідування WikiInvestigation, в якому йдеться про спільний бізнес власника УНЛ Фогго і екс-агента ФСБ Комарова.

Про це повідомляє WikiInvestigation на сторінці в Facebook.

На думку розслідувачів, незаперечними є факти, що Майкл Джон Фогго заробляв на сервісі послуг номінального директора, а нардеп Олександр Третьяков заявляв про те, що володіє опціоном "УНЛ".

WikiInvestigation зазначає, що за їх розслідуванням відкрито понад 50 кримінальних розслідувань і два з них стосуються, наприклад, чиновника Державної служби зайнятості Ярошенко, якого затримали на отриманні хабара. Саме детективи WikiInvestigation виявили його незадекларований маєток в Києві і записали свідчення підлеглих.

Розслідувачі відзначають, що їх матеріал заснований не на припущеннях, а на витягах з міжнародних реєстрів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше лотерейну компанію "УНЛ" викрили у зв'язках з країною-агресором, оскільки її формальний власник має спільний бізнес з екс-співробітником ФСБ. Реальним власником лотерейного оператора називають народного депутата Олександра Третьякова (БПП). Журналісти проекту Wikiinvestigation вказали, що "УНЛ" використовували в якості "даху", щоб легалізувати діяльність під її вивіскою нелегальних гральних закладів, а власник компанії Майкл Джон Фогго пов'язаний спільним бізнесом з якимсь громадянином РФ Олександром Комаровим, який "має велику вагу в середовищі російських спецслужб".