RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Бізнес

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

До лотерейного оператора "М.С.Л." приєдналася мережа "Космолот"

У липні 2019 року до оператора державних лотерей "М.С.Л." приєднується мережа розповсюджувачів "Космолот".

Про це йдеться на сайті лотерейного оператора.

Повідомляється, що об'єднання сталось завдяки стратегії "М.С.Л." про виконання норм законодавства України, відкритій та прозорій роботі та дотриманню принципів Відповідальної Гри Європейської Лотерейної Асоціації та безпеки за стандартом Всесвітньої Лотерейної Асоціації.

"Саме такі якості оператора державних лотерей є привабливими для розповсюджувачів: лотерейний ринок вже давно готовий працювати без корупційного тиску з боку чиновників, за цивілізованими та етичними правилами, із стратегічним плануванням розвитку бізнесу", - йдеться в заяві "М.С.Л.".

Завдяки об'єднанню в операторі очікують наступних змін:

1.Збільшиться сплата податків

Усі розповсюджувачі державних лотерей "М.С.Л." працюють на обладнанні, яке підключено до центральної комп’ютерної системи "М.С.Л.", а Держказначейство України має моніторинговий доступ до цієї системи, тому у режимі реального часу контролює всі транзакції.

2.Контроль за діяльністю лотерей

"М.С.Л." протягом 6 років тричі було сертифіковано за стандартом Відповідальної Гри Європейської Лотерейної Асоціації. Оператор державних лотерей вимагає безумовного виконання цих принципів від своїх партнерів та розповсюджувачів. "М.С.Л.", за твердженням оператора, контролює дотримання цих стандартів та жорстко реагує у випадку їх невиконання.

3.Конкуренція на ринку

Приєднання нового розповсюджувача до мережі "М.С.Л." позитивно вплине на розвиток лотерейного ринку України, вважають в операторі.

"Цей крок демонструє, що бізнес готовий працювати на чесних і прозорих умовах, платити податки та бути безпечним для суспільства. Чим більше розповсюджувачів вийде із "тіні", тим більш прозорим, а значить безпечним для суспільства і вигідним для держави і бізнесу стане лотерейний ринок. Водночас, лотерейний ринок України все ще залишається далеким від ідеального. "М.С.Л." вимагає від Міністерства фінансів врегулювати лотерейний ринок через затвердження чітких та прозорих ліцензійних умов, забезпечити в ліцензійних умовах обов’язкову сертифікацію операторів щодо відповідності стандартам Відповідальної Гри та безпечного ведення бізнесу, а також впровадження централізованої системи обліку коштів на лотерейному ринку", - повідомляє оператор.

Оператор державних лотерей "М.С.Л." зареєстрував у липні 2019 року в Міністерстві фінансів України державну лотерею "ЛОТО ПЛЮС", яку буде розповсюджувати мережа "Космолот".